Vill du bli morgondagens vassaste mediesäljare?

Smart Media · Försäljning · 22 jan

Om jobbet

Experter på Content marketing
Vi på Smart Media är experter på content marketing. Det hoppas vi att du också vill bli. För oss handlar Content marketing om att arbeta fokuserat mot specifika målgrupper och att förse dessa målgrupper med rätt innehåll.

Vi erbjuder en möjlighet att utveckla såväl din försäljningstalang som dina ledarskapsegenskaper. För rätt person finns inga gränser. Vill du följa med på vår resa?

Om jobbet
Vi söker dig som är en engagerad och driven säljare och som är intresserade av att arbeta i mediebranschen. Vi söker dig som tillsammans med oss vill utveckla dig inom försäljning och vi utbildar och stöttar i projekten med målet att vi ska bli framgångsrika tillsammans. Vår ambition är att våra medarbetare ska lyckas i jobbet - att kunna sälja och leda egna projekt är en användbar egenskap i alla jobb. Som säljare och projektledare har du förutsättningen för att ta ledande befattningar.

Är du den begåvade talang vi söker och som kan hjälpa oss att växa? Du kommer att arbeta i en stark gemenskap och i en internationell miljö där både provision och karriärmöjlighet är en stark drivkraft.

Vi söker dig som är självsäker och självgående och som drivs av att du men också att hela gruppen lyckas. Gillar du utmaningar och har drivet att arbeta mot högt uppsatta mål? Då är du rätt person - och för rätt person är allt möjligt.

Arbetsbeskrivning
Du ansvarar för att driva en temafokuserad kampanj under 7 veckor och driver kampanjen som ditt eget projekt. Du har ansvar för att säkra budget och säljer våra annonslösningar direkt till kund. I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för att det redaktionella innehållet följer kampanjen. Till din hjälp har du duktiga och inkluderande medarbetare, säljcoacher, journalister, en chefredaktör och en layoutare. Allt för att skapa de bästa möjligheterna för dig att lyckas. Din kampanj kommer efter avslut att distribueras med ledande svensk dagspress i både printformat och digitalt format.

Önskad kompetens:
  • Entreprenörsanda
  • En vilja att lära dig och utvecklas inom försäljning och projektledning
  • Viljan att bli kunnig inom content marketing och innehållsmarknadsföring
  • Ambitionen att alltid vilja lyckas
  • Stark arbetsmoral
  • Positiv attityd
  • En eftergymnasial utbildning är inget krav, men en stark fördel

Nischade tematidningar

Med nischade tematidningar som går i ledande svensk dagspress når vi de tunga beslutsfattarna och de som påverkar beslutsfattarna. Med stor träffsäkerhet attraherar vi nyfikna konsumenter, specialister inom olika branscher och intresserade läsare.

Smart Media
Smart Media har erbjudit tematidningar sedan 2007 och har haft en otroligt rolig och mycket framgångsrik resa. Idag har vi kontor i Sverige, Belgien och Schweiz, och står i begrepp att ta steget vidare ut på nya marknader. Idag är vi 70 engagerade medarbetare som årligen hjälper cirka 3500 kända varumärken med alla delar inom medieköp, från koncept till produktion, distribution och analys.

Smart Media är ett företag som andas entreprenörsanda och alla som arbetar här har en positiv attityd och strävar alltid efter att lyckas. Företagets medarbetare brinner för att hjälpa kunderna att lyckas med sitt innehåll och med att få ut det mesta av sin content marketing. Våra bästa medarbetare arbetar idag i positioner som VD eller andra ledande befattningar i olika branscher eller på våra utländska kontor.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Smart Media Publishing Sverige AB är ett ungt och expansivt medieföretag som utvecklar, producerar och publicerar ämnesriktad information i målgruppsinriktade temabilagor. Dessa distribueras i ledande dagspress som till exempel Dagens industri, SvD, Sydsvenskan och GP. Smart Media startades 2007 och kännetecknas som en högpresterande företagskultur med en stark entreprenörsanda. Vi arbetar hårt för att vara ledande på våra utvalda marknader och för att skapa de bästa temabilagorna som hjälper våra kunder att lyckas. Smart Medias är en av de ledande aktörerna i denna snabbväxande bransch. Vi består idag utav ca 60 ambitiösa medarbetare och har i dag kontor i Stockholm, Zürich, Amsterdam och Antwerpen och kommer att vara etablerade på tio marknader vid slutet av 2015. Smart Media publicerar runt 200 temabilagor per år. 2007 omsatte vi 3,5 miljoner SEK och 2011 cirka 115 miljoner SEK, en utveckling med 3 248 %. En resa vi är mycket stolta över och som nu ska fortsätta.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var