Vill du bli en stjärna på kundservice och arbeta deltid parallellt med dina studier?

Om jobbet

Är du en driven och engagerad person med känsla för service och det lilla extra? Trivs du i en miljö där man arbetar i team med tydliga mål och högt tempo? Är du på jakt efter ett deltidsarbete på lång sikt, där det finns möjlighet att arbeta mer under jul och sommar? Sök jobbet redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Edenreds räkning en kundtjänstmedarbetare. Arbetet inleds med en utbildning under fem dagar, med start i augusti, och sedan fortlöper arbetet cirka 2 dagar i veckan. Under jul och sommar finns möjlighet att arbeta heltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Edenreds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Edenred. För Edenred är det här uppdraget långsiktigt och de ser gärna att du jobbar där under hela din studietid.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta in-house i ett trevligt team på ungefär tio personer. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler nära Liljeholmskajen.

Du kommer främst arbeta med att:
 • Besvara inkommande samtal och e-post från kunder gällande företagets produkter
 • Administration gällande avtal
Du kommer få jobba med härliga kollegor i ett öppet och trevligt team. Här får du möjlighet att utveckla din service- och administrativa förmåga som kommer vara meriterande för framtiden. Edenred är ett väletablerat företag och kommer vara en mycket god referens att ta med sig i framtida jobbsökanden.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med kundservice tidigare och motiveras av kundkontakt
 • Det är viktigt att du kan arbeta under jul och nyår (ej de röda dagarna). Arbetet inleds med en introduktion där du får mer kännedom om kundföretaget och dess produkter för att kunna genomföra arbetet på ett professionellt vis.
 • Då detta arbete är långsiktigt ser vi att du är student i minst 2 år (fyra terminer) till
 • Har mycket god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift då du kommer att ha daglig kundkontakt både per telefon och mail
 • Har god förståelse för engelska i såväl tal som skrift då en del kunder endast kommunicerar på engelska
Som person är du positiv och sprider en härlig energi omkring dig. Du är lättlärd, social och har lätt för dig att prata med olika människor och kan anpassa dig efter den person du talar med. Detta är viktigt då du kommer att kommunicera med både privatpersoner och företagskunder. Vidare är du nyfiken och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Utöver detta ser vi även att du är samarbetsvillig och passar tider.

Övrig information
 • Start: Augusti/september 2016
 • Omfattning: I genomsnitt 1-2 dagar i veckan
 • Lön: Timlön
 • Placering: Liljeholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Edenred är en världsledande aktör av förskottsbetalade tjänster inom huvudsakligen livsmedels- och hälsobranschen. Medarbetarna på arbetsplatsen har en bra laganda, där alla har ett driv i sitt arbete. De konsulter som arbetar där idag trivs mycket bra med både kollegor och arbetsuppgifter. Du har nu möjlighet att bli en del av detta!