Vill du bli Bublars nästa IT-tekniker och vara med på den digitala resan inom spelbranschen?

Academic Work · Data & IT · 9 apr

Om jobbet

Bublar utvecklar nästa generations mobila spel genom att kombinera smartphone tekniken med den virtuella verkligheten. Bublar är ett litet och familjärt företag och nu söker dem förstärkning till sitt team med en ny IT-tekniker. Har du ett stort intresse för IT och är i början av din karriär? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Bublars räkning en IT tekniker. Företaget är idag 16 anställda och letar nu efter ytterligare en kollega som vill bli en del av Bublars härliga team. De som arbetar på företaget idag är bland annat utvecklare, marknadschef, produktägare, grafiker, projektledare, CTO, COO och VD. Som IT-tekniker kommer du har det övergripande ansvaret för företagets interna teknik och IT-produkter. Du ser till att allt flyter på som det ska och vid eventuella problem är det dig kollegorna tar hjälp av. Du kommer bli en del av ett team där IT och teknik är en gemensam faktor för samtliga på företaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bublars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bublar.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Du kommer ha ansvar för att IT verksamheten fungerar som den ska och agera support för de anställda.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för hårdvaruinstallation
 • Ansvara för produkter som telefon och skrivare
 • Ansvara för att nätverket fungerar som det ska
 • Sätta upp konton på Cloud tjänster
 • Viss IT-support för de anställda
 • Sätta rutiner för inköp
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper inom IT branschen. Vi ser att du har ett stort intresse för den digitala världen och håller uppdaterad på de nyaste teknikerna och trenderna i branschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs i en teknisk roll och har bra baskunskaper inom området. Utbildning är inget måste men då ställer vi krav på att du fått din kunskap via arbetslivserfarenhet. Vidare ser vi att du:
 • Har tidigare relevant erfarenhet
 • Är flytande i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
Det är meriterande om du

* Har en utbildning inom IT

Som person är du kommunikativ och trivs i en tjänst där du dagligen har kontakt med andra människor. Vi ser att du är självgående i ditt arbete och tar ansvar för vad som ska göras. För att trivas i rollen ser vi att du är en bra problemlösare och tar initiativ till utveckling och förbättring.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Kontakt: Selma Sternersson, Consultant Manager, selma.sternersson@academicwork.se, 08-522 549 18
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 apr

Om företaget

Bublar är ett spelföretag som ger dig den digitala världen i din verklighet. Bublar utvecklar nästa generations mobila spel genom att kombinera smartphone teknik med den virtuella verkligheten. Företaget gör det möjligt att genom en smartphone skapa personlig realtids rörliga 3D-objekt. Bublar har djup erfarenhet av realtids 3D-grafik, simuleringssystem, eye-tracking, platsbaserade tjänster och VR/AR i kombination med mobila spel och applikationer. Bublars team är placerade i Stockholm.