Vill du arbeta med försäljning och administration i Stockholm?

Om jobbet

Vill du arbeta inom försäljning och administration i en internationell miljö? Dessutom inom IT och finans i Stockholm? Sök nu till NF Techfleet!

I den här utvecklande och relationsbyggande rollen som Account Manager får du möjlighet att växa tillsammans med NF Techfleet, ett starkt varumärke som verkar inom både finans och IT. Du ansvarar för din egen kundportfölj genom hela säljprocessen. Detta i kombination med drivna kollegor och kontor centralt i Stockholm - låter det intressant för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På NF Techfleet erbjuds du möjligheten att få arbeta med din egen kundportfölj där du ansvarar för hela säljprocessen, från nykundsbearbetning till avtalsadministration för NF Techfleets företagskunder. Du kommer att arbeta i en växande och internationell organisation, med ett starkt varumärke i ryggen där ditt arbete kommer att bidra till att utveckla den svenska verksamheten.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på kontoret i Stockholm där alla är flexibla, drivande och optimistiskt lagda människor som vill göra skillnad. NF Techfleet erbjuder dig ansvarsfulla och varierande arbetsuppgifter samt en möjlighet att växa tillsammans med företaget!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på NF Techfleet kommer du att fokusera på en relationsbyggande försäljning gentemot stora organisationer. Du arbetar med hela säljcykeln och all kringliggande administration, från bearbetning till avtalsadministration där ditt fokus är att skapa och bibehålla en god relation med kunderna.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Bearbetning i flera led inom stora organisationer för att hitta nya företagskunder
  • Försäljning och relationsbevarande arbete mot kunderna genom personliga möten och telefon
  • Upprätthålla en god relation och effektivt arbetssätt med befintliga kunder
  • Ansvar för all administration kring avtal och kundärenden för din egna kundportfölj
  • Resultatansvar för din egen budget samt kvartalsmässig rapportering till säljchef
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att ha din bas på kontoret i Stockholm men ditt ansvarsområde berör primärt regioner utanför Stockholmsområdet, det kommer därför att genomföras en stor del resande i tjänsten. Du har eget budgetansvar för din kundportfölj och rapporterar till säljchefen. Rollen som Account manager på NF Techfleet innebär en bred roll med ett starkt varumärke och långa säljprocesser, där du arbetar självständigt från ax till limpa med både försäljning och administration.

Tjänsten är på heltid och planeras tillsättas omgående enligt ök.

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har akademisk utbildning inom IT och/eller ekonomi, samt några års erfarenhet av självständigt arbete inom försäljning och kundvård, gärna inom bank/finans. Meriterande om du även har ett intresse för finansiella, tekniska produkter/tjänster. Då du kommer att ha kontakt med företagsrepresentanter på olika nivåer i stora organisationer är det viktigt att du är social och trygg samt har lätt för att kommunicera. Det krävs också att du har ett strukturerat arbetssätt och en förståelse för affärsmässig prioritering då du kommer ges möjligheten att lägga upp ditt arbete självständigt.

Som person har du ett eget driv och hög ambition, du vill bidra med dina kunskaper och motiveras av att utmanas i din yrkesroll. Du är affärsmässig och trivs i en organisation där alla bidrar med sin del för att tillsammans nå målet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har NF Techfleet valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.