Vill du arbeta med försäkringsfrågor och vårdbedömningar?

Om jobbet

Hur ser din arbetsdag ut?

Du som sjuksköterska kommer arbeta som konsult för Adecco. Uppdraget är hos privat kund i City. Främsta arbetsuppgifterna är telefonarbete med bedömning, boka tider för kunden bland annat hos läkare och remisshantering. Du skall ha bra IT-kunskaper och vara bra på engelska. Det är en fördel också om du har tidigare erfarenhet av telefonarbete. Då telefonarbete är tyngdpunkten i denna roll ska du ha ett intresse av att dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt ha en förmåga att prioritera och fatta självständiga beslut. Viktigt är också att kunna förmedla kunskapen på ett professionellt sätt och att inspirera gruppen.

Du bör ha en mycket god förmåga att kommunicera med olika målgrupper och kunder. Det är mycket viktigt att du vill vara en del av gruppen och bidra till dess framgångar.

Vem trivs här?

För att passa för tjänsten ska du ha arbetat som sjuksköterska i minst 3 år och gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att ta ansvar och snabbt kan komma in i olika arbetsuppgifter kommer att trivas som vår konsult.

Flexibilitet och positiv framtoning är andra egenskaper som underlättar arbetet.

Uppdraget passar dig som är intresserad att arbeta på en arbetsplats med högt tempo och främst telefonarbete. För att passa i denna roll krävs att du är en driven och initiativrik person som är kommunikativ och har lätt för att ta dig an människor. Viktigt är också att man är en trygg person med god självinsikt.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco och tjänsten är på 37,5 tim per vecka eller heltid. Arbetstider är dagtid under veckodagarna med lite varierande tider. Uppdraget är långt uppdrag.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Medical & Science förmedlar läkare, sjuksköterskor, läkarsekreterare, kliniska prövningsledare, läkemedelskonsulenter m fl. Våra uppdragsgivare återfinns inom allt från de stora universitetssjukhusen, till globala läkemedelsföretag, kommun, landsting och mindre lokala sjukvårdsinrättningar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.