Vill du arbeta med administration på ett internationellt bolag?

Om jobbet

Är dina ledord ordning och reda eller var sak har sin plats? Fortsätt läsa!

Poolia söker för kunds räkning en administratör som kommer att vara ett administrativt stöd till en av bolagets avdelningar. Arbetet kommer till stor del röra avtalsadministration. För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig som är noggrann, organiserad och kommunikativ.

Du kommer att vara anställd som konsult hos Poolia och uthyrd till vår kund som sitter i fina lokaler norr om staden. Uppdraget förväntas tillträdas så snart som möjligt och pågå under ett år med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du att stödja en avdelning på bolaget administrativt. Det en avdelning med högt i tak och trevlig stämning. Arbetet kommer främst att innefatta avtalsadministration, vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Registrera och arkivera avtal
  • Ansvara för att avtal blir firma tecknade och utskickade
  • Formatera och korrekturläsa avtal
  • Bemöta klienter via telefon och mail
  • Support vid framtagning av mallar
  • Diverse ad hoc uppgifter rörande administration
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för administration, att skapa listor och förbättra rutiner är något du ser som en självklarhet i ditt arbete. Vidare har du några års erfarenhet från en administrativ roll och har en god affärsförståelse. Du har mycket goda kunskaper inom Microsoft Office, framförallt i Word och PowerPoint, samt sätter dig med enkelhet in i nya system. Du har med fördel arbetat i SharePoint tidigare och kan tolka och förstå standardavtal. Då arbetet även innefattar en hel del sociala kontakter bör du även ha en god kommunikativ förmåga och ett trevligt bemötande, samtidigt som du har skinn på näsan då situationen kräver det. Du har förmåga att självständigt söka den informationen du behöver för att ge klienterna korrekt information. Då koncernspråket på företaget är på engelska är det viktigt att du kommunicerar både skriftligt och muntligt helt obehindrat på engelska. Som person är du ansvarsfull, noggrann, servicesinnad, initiativtagande och driven.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.