Vill du arbeta extra på Sveriges bästa arbetsplats samtidigt som du studerar?

Om jobbet

Hilti söker drivna och engagerade personer som vill ha ett arbete vid sidan av studierna och som är nyfikna på Hilti som företag. Till dessa positioner söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse. Hilti har utsetts till en av de bästa arbetsplatserna 2014, 2015 och 2016! Ta chansen och jobba tillsammans med dem! Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hiltis räkning 3 studenter till Stockholm för ca 20-25 timmars extraarbete per månad under terminerna samt heltidsarbete under sommar och julledighet. Tjänsten ska tillsättas omgående, perfekt om du vill ha ett bra extrajobb framöver!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hiltis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hilti. Processen sker löpande och vi rekommenderar dig att skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt då ansökningstiden är relativt kort.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare på Hilti center har du ett aktivt ansvar för att säkerställa butikens utveckling och skapande av långsiktiga kundrelationer. Du arbetar självständigt och proaktivt med teknisk försäljning i din butik. Du ser butiken som din egen och en viktig del av din vardag är att skapa en levande och iögonfallande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa kunder vid frågor om produkter och reparationer av verktyg och maskiner.
 • Se till att butiken är i bästa skick och ge bästa möjliga service till kunderna.
 • Registrera köp i företagets system. De flesta kunder är företagskunder via konto.
Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Studerar på högskolenivå med minst tre terminer kvar av studierna.
 • Har god datorvana.
 • Är flexibel i din planering och kan med kort varsel kombinera studier och arbete.
 • Är tillgänglig för arbete ca 20-25 timmar/månad samt heltid under sommar och jul.
 • Är flytande i Svenska
Det är meriterande om du läser en teknisk utbildning och vill växa långsiktigt inom Hilti även efter din examen men det är inget krav.

Som person är du självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad. Du uppskattar utmaningar och förändring och ser det som en möjlighet att växa. Du trivs att arbeta i en utåtriktad serviceroll och ser försäljning som något spännande och lärorikt.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Extraarbete 20-25t/månad samt heltid under sommar och jul
 • Lön: 135 kr/timme + semesterersättning. Schemalagd arbetstid dagtid på vardagar mellan 07-16.00
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo 08-522 589 02 eller recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vänligen var noga med att skicka in både CV och personligt brev samt att uppge vad som gör att du passar och stämmer in på profilen vi söker i motiveringsrutan när du ansöker.
Processen går genom Academic Work där vi kommer att gå igenom urval och skickar vidare intressanta ansökningar till Hilti som sedan tar vid för intervjuer.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Läs mer om Hilti på deras hemsida.