Vill du åka motorcykel och promota Honor?

Om jobbet

Är du vår nya Brave Rider och vill köra runt stor Stockholm med vår super coola sidovagns motorcykel? Söker du ett roligt och givande extrajobb? Har du ett starkt intresse för elektronik och gillar försäljning? Just nu söker vi en bike rider till Stockholm för Huawei. Som bike rider får du möjlighet att demonstrera telekomalternativ och kommer att få lära dig mer om de senaste produkterna på marknaden. Ditt fokus kommer ligga på att lyfta säljsiffrorna i taket! Tjänsten är en visstidsanställning.

Vad innebär tjänsten som Brave Rider?
I rollen som vår Brave rider kommer du att agera som demonstratör och marknadsförare för Huaweis nylanserade mobil Honor8 på en motorcykel runt Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Köra runt i stor Stockholm på en motorcykel med sidovagn
  • Vara Huaweis ansikte utåt
  • Marknadsföra Huaweis nylanserade Honor8
  • Återrapportering.
Tjänsten är en visstidsanställning i Stockholm och arbetstiden omfattar kvällar och helger i några veckor. Har du ett intresse att sedan fortsätta som promoter för Huawei finns en möjlighet för extrajobb i framtiden!

Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att bemöta människor med en positiv framtoning. Du har en förmåga att fånga intresse och är duktig på att förklara och dela med dig av din kunskap. För att lyckas i rollen ser vi att du:Är naturligt positiv, van att arbeta självständigt och ta eget ansvarHar körkort med A2-behörighetHar intresse för elektronik samt förmåga att beskriva produkter och tjänster på ett pedagogiskt sätt

Vad kan vi erbjuda?
Gorm Larsen Nordic är en nordisk retailpartner med över 400 anställda. Vi hjälper våra kunder att lyckas med hjärtat i deras verksamhet - försäljning. Våra kunder är välkända nationella och internationella företag. Genom din anställning på Gorm Larsen Nordic har du möjligheten att skapa ett stort nätverk bestående av nyckelpersoner inom retail-branschen. Du kommer kunna öka dina kunskaper inom utbildning/coaching, försäljning, exponering och teknisk produktkunskap.

Blev du intresserad?
Skicka din ansökan med en kort motivering till varför vi ska välja just dig och ditt CV till career@glnordic.com, använd 'BikeRider' i ämnesraden. Skicka din ansökan så snart som möjligt då anställnings sker omgående! Vid frågor, kontakta vår Nordic Talent Manager: Theresa Holmberg, tessa.holmberg@glnordic.com, 070-7567632
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Theresa Holmberg, 070-7567632

Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget