Videokodare sökes till Arlanda!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och behöver ett välbetalt extrajobb? Är du nogrann, strukturerad och har enkelt att ta dig till arlanda? Då har vi jobbet för dig!
Videokodning är en administrativ tjänst där du med hjälp av dator manuellt knappar in adresser på brev och paket. På datorskärmen får du upp bilder på paket och brev som du sedan letar upp mottagaradressen på.

Arbetet utförs måndag-söndag i kundens lokaler ute på arlanda. Arbetstiderna varierar mellan olika skift morgon/dag/kväll/natt. Du kan själv påverka vilka dagar du arbetar, men måste kunna arbeta minst 3 pass/vecka.

Tjänsten beräknas starta i mitten av oktober. Du blir anställd av StudentConsulting och hyrd ut till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, tex. annat deltidsjobb, eget företag eller idrott på professionell nivå. Du ska även vara ostraffad för att kunna söka denna tjänst.

Vi söker dig som har god datorvana, är lättlärd, noggrann och kan hantera ett arbete i högt tempo. Du bör vara effektiv, flexibel och ansvarsfull samt kunna behålla fokus även vid monotona arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel med vilka dagar och tider du kan jobba, samt att du är noggrann med att hålla oss uppdaterade på din tillgänglighet så att schemaläggningen fungerar smidigt.Viktigt att du är målmedveten och gillar utmaningar!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!