Vi söker verkstadsarbetare till sintringen för storföretag i Hägersten

Om jobbet

Om företaget

Lernia söker nu verkstadsarbetare till Sintringen för vår storkund, du kommer att anställas som konsult genom Lernia i 6 månader. Om allt går bra går du sedan över och arbetar hos vår kund i Hägersten. Hos kunden kommer du att arbeta med sintring. Sintring är en värmebehandlingsprocess av hårdmetal. Företaget producerar stift som du kommer att värma i ca.1400 grader Celcius i stora ugnar, som styrs av gastryck. Du börjar med att skapa en "Charge" (en laddning med stift för ugnen) sedan ställer du in rätt program på en övervakningsskärm. När sintringen är klar transporteras stiften vidare till nästa station. Du kommer även att utför div. enklare prover på stiften i ett lab. Arbetet kräver viss systemvana då en del enklare administration kan förekomma.

Formell kompetens

Krav
Erfarenhet som operatör eller motsvarande
God Svenska
System och datorvana
Ingen nersatt lungkapacitet

Merit
Mycket stor merit med verkstadstekniskbakgrund
Merit med truckkort

Personliga egenskaper

Då företaget är väldigt mån om sina anställda är det viktigt att du klarar deras hälsoundersökning. För att göra det krävs det att du inte har någon allergi mot Nickel eller Kobolt, astma eller röker. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där varje medarbetare kan utvecklas. Vår kund lägger stort värde på att personalen trivs och är medvetna om att medarbetare som trivs är grunden för att lyckas inom en bransch där ständig innovation är nyckeln till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid
Start omgående
Arbetstider: 2 skift 16-14 och 14-22 fredagar 06-12 och 12- 18
Arbetsplatsen ligger i Hägersten

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.