Vi söker taxiförare

Om jobbet

Vi är ett taxiåkeri som är anslutet till TopCab -Koncept T. Vi är under fortsatt expansion och vi söker därför heltids förare.
  • TopCab-Koncept T är ett premium segment inom koncernen bör du som söker ha god serviceerfarenhet och en mycket god kännedom om Stockholm innanför tullarna, om du söker en nattjänst förväntar vi oss att du även har kännedom om krogar och nattklubbar.
Vidare strävar vi efter att ha de mest serviceinriktade, alerta, kunniga och trevliga förarna i hela taxibranschen, därför är det viktigt att du som söker har ett driv och söker utmaningen att hela tiden prestera över kundens förväntan.
  • Topcab kombinerar traditionell radioteknologi med app-baserade körningar, detta innebär att det finns utrymme för såväl nya förare som veteraner inom branschen med stora möjligheter till en hög inkomst. Utöver detta så är Topcab ett ledande varumärke i Stockholm, och det är ett arbete med hög profil och med givande möten och erfarenheter.

Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter varierar dagligen med olika körningar av privata kunder, avtalskunder och företagskunder, där det gäller att på allra bästa sätt ta kunderna till deras destination på ett tryggt och säkert sätt.

Som taxiförare hos oss har du hela Storstockholm som ditt arbetsområde.

Du kommer i kontakt med många olika människor och det ställer naturligtvis krav på dig som person att du är lyhörd för vad kunderna önskar.
  • Det viktigaste är din personlighet samt din sociala kompetens gentemot kunden detta är viktiga komponenter inom taxibranschen, och för vårt åkeri.
Vi uppskattar både manliga och kvinnliga sökande. Grundkrav: körkort för personbil i minst 2 år som är ett krav för att ta Taxiförarlegitimation(TFL), Då vi även använder oss av radiokommunikation är det viktigt att du behärskar svenska utan problem. Vi har ett samarbete med Svensk Taxiskola.

Anställningsform: Heltid och tillsvidaretjänst

Tjänstgöringsort: Stockholm

Tillträdesdag: Omgående

Information Om jobbet:

Söker du efter ett fritt, ansvarsfullt, omväxlande och utvecklande jobb? Tycker du om möten med människor?

Då kanske jobbet som Taxiförare är det rätta för dig!

Som Taxiförare utgör du en viktig del i samhällets infrastruktur för att få människors vardag att fungera.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var