Vi söker spårbesiktningsmän till Strukton Rail

Om jobbet

Jobbeskrivning

På uppdrag av Strukton Rail söker vi 2 Spårbesiktningsmän till deras underhållskontrakt inom Stockholmsregionen. Tjänsterna är direktrekryteringar vilket innebär att Uniflex endast ansvarar för rekryteringsprocessen och anställningarna kommer att vara direkt hos Strukton Rail.

Strukton Rail befinner sig i en expansiv fas och behovet av nya medarbetare ökar inom företaget. Tjänsterna avser heltidsanställning i ett fritt och omväxlande arbetsområde inom deras underhållskontrakt, främst tunnelbanan och roslagsbanan. Stor del av arbetet utförs nattetid men även dagtid förekommer. Även helgarbete och beredskap i hemmet kan bli aktuellt.

Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utföra säkerhets- och underhållsbesiktningar enligt gällande föreskrifter. Även andra uppgifter inom organisationen kan bli aktuellt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har:
  • Behörighetsbevis för säkerhetsbesiktning av trafikverkets fasta anläggningar
  • Körkort B
  • Högt säkerhetstänk
  • Utbildning i Banteknik är meriterande
  • Utbildning i SoS och/eller TSM är meriterande
  • Tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen och datavana är starkt meriterande
  • Goda kunskaper i svenska, av säkerhetsskäl
För allt arbete i säkerhetstjänst krävs att du uppfyller de lagstadgade medicinska kraven. För mer information kring dessa se: www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/

Du är självgående, lugn och stabil med högt säkerhetstänk och har lätt för att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Du är inte rädd för att ta i där det behövs och uppvisar en drivenhet mot att avsluta de påbörjade uppgifterna i sin helhet. I ansvaret som besiktningsman krävs även pondus och att våga stå fast vid dina beslut och bedömningar.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm i huvudsak

Kontakt för frågor gällande tjänsten: Uniflex hjälper Strukton med denna rekrytering. Därmed besvaras alla frågor rörande tjänsten och rekryteringsprocessen av ansvarig rekryterare Sandra Johansson på Uniflex.

Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Kontakt

Mejla Sandra Johansson

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 4000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.

Strukton Rail projekterar, bygger och arbetar med alla typer av drift- och underhåll för järnväg; fjärr- och godstrafik, bangårdssystem, pendeltrafik, spårtrafik i stadsmiljö och tunnelbana. Strukton Rail ingår i den europeiska järnvägskoncernen Strukton Rail som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Holland, Belgien, Tyskland och Italien. Strukton Rail har i Sverige ca 880 medarbetare och omsätter drygt två miljarder kronor.