Vi söker nu snickare med bred kompetens och minst 5-års erfarenhet samt B- körkort.

Om jobbet

Vi söker nu snickare med bred kompetens och minst 5-års erfarenhet samt B- körkort.

Arbetet är varierande och kan bestå av tillbyggnationer, renoveringar av mindre och större hus och köksrenoveringar. Du arbetar i ett högt tempo utan att tappa kvalitet och bidrar till företaget med din erfarenhet och arbetsvillighet. Samarbetsförmåga med kollegor och kunder samt social kompetens är mycket viktigt.
Du är utbildad snickare och har tidigare arbetat med snickeri. Du kan ta egna initiativ och hantera de olika arbetsmoment som kan förekomma. Flexibilitet, effektivitet och noggrannhet är andra viktiga kvalifikationer. B- körkort är ett krav.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

CV skickas till: carro@ettbygge.se
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

ETT BYGGE AB startades år 1993 av Dick Johansson. Vi har i dag 20 års erfarenhet inom byggnation och med det i ryggen kan vi lova att vi levererar arbeten med hög kvalité och nöjda kunder.
Vår huvudsysselsättning är byggnation i alla former med specialisering på helhetslösningar. Vi är ett modernt företag med kontor, lager och snickeriverkstad i Tyresö söder om Stockholm.
Vi har alltid siktat högt och det märker vi då vi har återkommande kunder. Det gör oss alltid stolta när kunder väljer att kontakta och arbeta med oss igen vid sitt nästa projekt.


Hitta hit

Visa var