Vi söker nu en driven Affärsutvecklare

Om jobbet

Hur ser din arbetsdag ut?
Du arbetar i vår region som stäcker sig från Stockholm till Dalarna. Som affärsutvecklare hos oss kommer du vara den som motiverar och utvecklar regionens konceptverkstäder till vinnare på orten. Du kommer att ansvara för ca 70-80 verkstäder som du, tillsammans med varje verkstad, kommer upprätta utvecklingsplaner för. Målen ni sätter inkluderar alltifrån kundnöjdhet till försäljning och kvalitét. Du som affärsutvecklare följer sedan upp exempelvis inköp och verkstadens lojalitet till produktlinjerna.

Du kommer göra 4-6 besök per verkstad och år för ett nära samarbete med alla aktörer i din region. Regionen från Stockholm till Dalarna kommer vara ditt huvudansvar och det innebär att du kommer vara på resande fot inom det här området. Antal resdagar med övernattning kan uppgå till 25-30 st per år. Som affärsutvecklare är det din uppgift att arbeta med MECA Car Services mervärden, bygga upp och vidbehålla kundkontakter, bistå med säljstöd samt marknadsföra
MECA Car Service. Tjänsten innebär även att introducera fleetkunder på varje konceptkund såväl som nykundsbearbetning. Till din hjälp har du ett utvecklat CRM-system som du även kommer att administrera dina kundregister i.

Vem är du?
Du som är affärsutvecklare är en van säljare som har gedigen kunskap om mötet med kunden. Du har relevant säljutbildning i ryggen. Av erfarenhet vet du också vad det innebär att vara resande säljare. För att komma till rätta i rollen bör du ha en kännedom om fordonsbranschen och erfarenhet av konceptförsäljning. Du behärskar svenska såväl som engelska flytande i tal & skrift. Som person är du kommunikativ och klarar av att ha många järn i elden. Andra beskriver dig som positiv och serviceinriktad och du trivs i en självgående roll. Självklart har du också en fallenhet för att sälja in idéer och visioner tillsammans med en hög arbetsmoral.

Låter detta något för dig! Ta chansen och sök redan idag!

För oss som arbetar på MECA är mångfaldsfrågor en viktig del i vår vardag. Vi strävar efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, jämnare könsfördelning samt en åldersstruktur som på bästa sätt speglar våra kunder.

Ansökningstiden är löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av kedjechef Johan Christersson, 070 183 99 50 eller till personalansvarig Margareta Krusell 070 183 99 84.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Johan Christersson, 070 183 99 50

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 600 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 80 butiker i Sverige och Norge. Koncernen omsätter ca 1,8 miljarder kronor och har ca 700 anställda. MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Vår värld är dynamisk och vi är alltid på jakt efter ambitiösa och kompetenta medarbetare som vill hjälpa oss att växa.