VI SÖKER INNESÄLJARE/LAGERARBETARE TILL STOCKHOLM

Om jobbet

TÄBY - SOLNA - BROMMA - HÖGDALEN - LÄNNA

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 145 anställda och en årlig omsättning på cirka 870 miljoner kronor. Vi finns på 13 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr - med en koncentration av sex enheter i Stockholmsområdet. Våra kunder är uteslutande professionella och yrkesskickliga rörinstallatörer med ett stort kontinuerligt VVS-behov.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!

Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker som du skall expediera och hjälpa vid kunddisk eller via telefon. Tjänsten går således ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper

Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ.

Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete.

Kvalifikationer

För att din ansökan skall anses komplett och kunna beaktas, måste du bifoga dina gymnasiebetyg samt redogöra för dina tidigare arbetslivserfarenhet. Inkludera även eventuella arbetsbetyg samt referenser. B-körkort är inte ett krav vid anställningstillfället, men skall innehas efter 12 månader.

Rekryteringsarbetet sker kontinuerligt, så vänligen kom in med din ansökan så snart som möjligt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
6
Yrkesområde
Försäljning
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget