Vi söker härliga Vapianisti till Skrapan och Kungsbron!

Om jobbet

Vapiano är ett koncept som handlar om att servera fräsch och vällagad mat i en kontinental miljö med ett modernt tänkande när det gäller service. Vi levererar en total restaurangupplevelse - med skön atmosfär, bra råvaror, modern inredning, och proffsig service. Vi levererar detta med positiv energi och en glädjespridande attityd. Vi kanske är mest kända för vår fräscha och prisvärda mat. I dagsläget finns över 168 restauranger i 30 olika länder, och vi växer snabbt.Vi söker nu nya härliga Vapianisti för anställning på våra restauranger Skrapan och Kungsbron i Stockholm.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill utvecklas inom branschen. Anställningarna är inom olika delar av våra restauranger med anställningsstart i december/januari. Anställningen förutsätter arbete på kvällar och helger och omfattar deltid.

Vi söker både dig som vill jobba i vårt kök med att preparera våra råvaror samt tillaga vår pasta och sallad inför våra gäster i vårt öppna "showkök", och dig som vill jobba inom service och bar i vår matsal.

Som nyanställd på Vapiano kommer du att gå genomgå en utbildningsperiod där du får lära dig alla delar av arbetet. Tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete är därför inte ett krav, men en merit.

Din attityd och personlighet är det som gör dig till en Vapianist! En person som jobbar på Vapiano är:
  • Glädjespridande - vi sprider positiv energi
  • Lagspelare - hos oss finns inget mitt och ditt
  • Noggrann - vi älskar detaljer
  • Servicefokuserad - vi ser till att gästen alltid är nöjd
Hos oss får du även en möjlighet att komma vidare i din utveckling. Vi är ett expanderande företag som gärna ser att våra anställda utvecklas vidare inom företaget. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå!

Skicka in din ansökan senast 20e december 2016.

Vi tillämpar provanställning under de sex första månaderna av anställningen.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget