Vi söker flera helpdesk/supporttekniker!

Poolia IT · Data & IT · 31 dec

Om jobbet

Nu utökas IT-verksamheten hos många av våra största kunder. Därför söker vi fler supporttekniker, både juniora och mer erfarna. Vi hjälper dig gärna på vägen mot dina karriärsmål inom IT-branschen.
Välkommen att skicka ditt CV till oss, så tar vi kontakt!

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattas vantligtvis av felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar. För att göra ett gott arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, värderingar och tekniska miljö.

Utbildning/erfarenhet

För att passa i rollen som supporttekniker bör du vara serviceminded, driftig, tålmodig och ha god prioriteringsförmåga. Är du dessutom en person som är social, har en positiv inställning och vana av att hantera stressiga situationer, så är du personen vi letar efter!

Du bör ha 1-3 års erfarenhet av IT-support tekniker rollen.
I din ansökan får du gärna specificera i vilka tekniska områden du arbetat i:
  • Citrix
  • Outlook och Exchange
  • Active Directory
  • MS Office och Exchange
  • Nätverk, VPN, mobilt bredband
  • Skrivare och skrivarhantering
  • Windows XP/7
  • Övriga tekniska verktyg.
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.