Vi söker fler servicetekniker!

Om jobbet

Sedan 2005 har efterfrågan på våra tjänster stadigt ökat, därmed också antalet anställda och vi söker nu ytterligare servicetekniker till Stockholm som kan utföra våra tjänster hos kund.

Som Servicetekniker kommer du att vara en viktig del i vårt serviceteam. I arbetsuppgifterna ingår att på plats ute hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör. Arbetet innebär mycket kontakt och planering med kund liksom viss projektering innan arbetet utförs. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.
Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även ske inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Som servicetekniker kan man antigen själv ansvara för och utföra anborrning och blockering eller beroende på projektets storlek utföra det tillsammans med kollegor.
Tjänsten innebär ibland både kortare resor i Sverige och i Norden och arbetstider utanför normal kontorstid.

Vem är du?

Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller räds att jobba utomhus. Du blir många gånger vårt ansikte utåt både mot kund och mot våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en social och positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du noggrann och lägger stor vikt vid att utföra ett bra jobb. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor i serviceteamet. Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller annan mekanisk verksamhet så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. Har du tidigare erfarenhet av VA/VVS- eller svetsarbete är det meriterande. Du innehar B-körkort, har du utökat B- eller BE-körkort är det en fördel.

Vi erbjuder
  • Ett kul och intressant arbete i ett företag i utveckling, stor personlig frihet under ansvar.
  • Utbildning och introduktion till vår teknik av våra seniora servicetekniker.
  • En heltidstjänst med marknadsmässig månadslön och servicebil.
Frågor angående tjänsten besvaras av Peter Wrede, 08 734 05 87

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har kul på jobbet. Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att ni skickar in er ansökan omgående.

Ansökan skickas via epost till, rekrytering@proco.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Peter Wrede, 08 734 05 87

Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget