Vi söker engagerade Account Managers med uppstart omgående

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du driven som person och vill vara med i utvecklingen av vår fantastiska säljorganisation inom StudentConsulting i Stockholm? Då kan du bli del av Sveriges bästa och roligaste säljteam inom rekryteringsbranschen!
Som säljare hos oss får du en fantastisk möjlighet att utvecklas och jobba i en dynamisk och rolig miljö med många kollegor som alla har bred kompetens inom rekrytering och försäljning. Du kommer att få en grundlig upplärning för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig den kunskap som behövs kring hur bemanningsbranschen fungerar och hur du på bästa sätt kan lyckas hos oss! Initialt så kommer du att arbeta med nykundsförsäljning med eget ansvar för att bygga upp och utveckla din kundportfölj med stöd från dina kollegor och försäljningschef. För rätt person så finns det stora karriärmöjligheter då organisationen växer och vi har många spännande roller att fylla. Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och tjänsten beräknas starta omgående eller enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du ambitiös och resultatinriktad med ett stort engagemang. Du har intresse för siffror och älskar att ligga på toppen av ligan. Eftersom att vi jobbar i team så är det viktigt att du är lyhörd, positiv och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Förhoppningsvis gillar du att ha kul på jobbet och trivs med att jobba med långsiktiga mål och höga prestationer. Vi söker dig som är passionerad och har mycket vilja. Eftersom vi ser långsiktigt på denna roll och vill att personen skall växa in vår organisation så måste du vilja bidra till skapande av säljkultur och resultat. Det är helt upp till dig - och är du en duktig säljare, så vet du precis vad vi menar! Det är ett stort plus om du har erfarenhet från försäljning, men om du tycker att du har det som krävs för att skapa dig en lång och gedigen karriär inom försäljning så tar vi gärna ett närmare möte med dig. Körkort är ett krav.
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!