Vi söker en vaktmästare som tycker om att ta egna initiativ till AFA Försäkring

Om jobbet

I tjänsten som vaktmästare arbetar du med sedvanliga vaktmästaruppgifter och kontorsservice. Arbetsuppgifterna innebär bland annat byte av lampor och reparationer. Du är delaktig vid flyttar både vad det gäller planering men även med bärhjälp och rensning. Vidare ansvarar du för den tekniska servicen i konferensrum, inventering samt vara tillgänglig för att assistera personal på kontoret med tekniska och praktiska frågor. Du har även kontakt med externa leverantörer och följer upp att de utför sina uppdrag.

Kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av vaktmästeriarbete samt har goda och breda tekniska kunskaper och färdigheter som du praktiskt kan tillämpa. Du har B-körkort och gärna truckkort. Du är självgående och tycker om att ta egna initiativ. Du ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. Vidare har du god blick för vad som behöver göras och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har en god fysik då arbetet är fysiskt krävande med bland annat tunga lyft och ett rörligt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt god datorvana. Du ska kunna hantera Microsoft Officepaketet, detta innebär att du t. ex ska kunna göra enklare Excell beräkningar. Det är en fördel med om du är van att arbeta med felanmälan/ärendehanteringssystem. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha en god kommunikativ förmåga då arbetet innefattar dagliga möten med våra interna kunder. Du behöver också stå för och kommunicera fattade beslut. Vidare behöver du vara bra på att samarbeta med andra samt vara nyfiken på att lära dig nya saker. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Hos oss utvecklas du i ett företag med omtanke Hos oss utvecklas du i ett företag som gör skillnad och gör det med omtanke. Det finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har ovanligt schyssta anställningsförmåner.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Oskari Lehtinen, 08-696 46 73

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om arbetsplatsen

Välkommen till en intressant arbetsplats! Vi har kvalificerade och utvecklande arbetsuppgifter - vi är en spännande arbetsplats med experter och eldsjälar inom många olika områden. Cirka fyra miljoner människor omfattas av minst en av våra försäkringar. Vi är ett annorlunda försäkringsbolag, bland annat genom att vi aktivt letar upp kunder som kan ha rätt till ersättning och att vi årligen bidrar med 150 miljoner till forskning inom arbetsmiljöområdet. Tycker du om att ge service och att samarbeta med många olika personer? Är du inte rädd för att hugga i och har ett driv? Då kan du vara den som vi söker! Vi söker nu en vaktmästare till avdelningen Kontorsservice som består av Skanning och Vaktmästeri. Du kommer tillhöra gruppen Vaktmästeri och vi är sju personer i gruppen som ställer vi upp för och hjälper varandra. Inom gruppen finns vaktmästeri, internpost och interntryckeri. I din roll som vaktmästare kommer du att samarbeta med samtliga arbetsområden. Du kommer även att ha kontakt med externa leverantörer som t .ex elektriker, fastighetsskötare och Posthantering.