Vi söker en Team Leader till kundtjänstteam inom finans och lån!

Om jobbet

OPR Finance söker nu en Team Leader med finanskunskaper för att leda det lilla och härliga kundtjänstteamet som levererar service i högsta klass. Vill du jobba i ett familjärt företag som sitter på bästa möjliga adress? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för OPR Finances räkning en Team Leader med ansvar för det interna kundtjänstteamet på fyra personer samt ett outsourcat team på fem personer. I din roll som Team Leader kommer du att arbeta nära ditt team och ge regelbunden feedback och coachning. Du kommer arbeta aktivt för att säkerställa att teamet tar sig tid att arbetar med kvalitativa samtal och ge bästa möjliga service till kund. Tillsammans hjälps alla i teamet åt att besvara kundfrågor via både telefon och mejl. Det kommer du som Team Leader också att göra till viss del, men då med fokus på mer komplexa ärenden. Eftersom det är ett litet kontor finns det möjligheter att delta i eller driva projekt som ligger utanför din roll. Exempelvis kan det innefatta projekt som inkluderar systemstödsfrågor eller att ansvara för nya produkter. Vi tror att du är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Då företaget erbjuder finansieringslösningar är frågorna som teamet hanterar kopplade till bland annat kunders konton, räntor, fakturor och avtalsvillkor. Det är därför viktigt att du som Team Leader har goda kunskaper gällande dessa områden. Gruppen samarbetar även tajt med kontoret i Finland, gällande nya låneansökningar, vilket innebär daglig kommunikation på engelska med det finska kontoret.

Bolaget är internationellt och innovativt och du får vara med och påverka. Här erbjuds arbetsglädje och bra teamwork tillsammans med ambitiösa och målfokuserade kollegor. Du får även i högsta grad påverka arbetssätt och rutiner samt bidra med din kompetens för att utveckla verksamheten i stort.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OPR Finance önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OPR Finance.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för coaching, koordinering och utbildning av både det interna och externa kundtjänstteamet
 • Inneha ett personalansvar för det interna kundtjänstteamet
 • Komma med förslag och vara delaktig i förbättringsarbeten och projekt
 • Stötta i rekryteringsprocesser av ny personal
Tjänsten passar dig som trivs i en ledarroll och har förmågan att lyssna in, motivera och coacha dina medarbetare. Kontoret i Stockholm är litet och personligt med nära kontakt till dina kollegor. Då företaget expanderar i snabb takt finns det utvecklingsmöjligheter på sikt genom att nya roller kommer att bildas och vi hoppas att du är en person som vill växa med företaget på längre sikt.

Vi söker dig som
 • Har ca 3-4 års tidigare arbetslivserfarenhet inom bank, finans eller försäkring varav ett av dessa år inom kundtjänst
 • Har erfarenhet av en roll som produktägare, produktspecialist eller liknande inom bank, finans eller försäkring
Alternativt
 • Innehar en akademisk utbildning inom ekonomi och finans
 • Har mellan 1-2 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som kundtjänstmedarbetare samt erfarenhet fråm att ha haft något ytterligare ansvarsområde inom bank och finans
 • Utöver detta ska du ha mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska då du kommer att ha kontakt med kunder och kollegor på båda språk
 • Du ska även inneha kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du tidigare har haft personalansvar alternativt har du arbetat som Team Leader

Som person är du trygg i dig själv och känner dig bekväm i en ledarroll. Eftersom du ansvarar för att teamet utvecklas är du även duktig på att coacha och ge feedback. Du är vidare strukturerad i ditt arbete och gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. Dessutom är du prestigelös och hjälper till där det behövs. Naturligtvis är du även en person som sprider positiv energi till dina kollegor!

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo 08 522 589 02
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

OPR Finance AB ägs av OPR-Vakuus Oy som är ett väletablerat finansieringsbolag med säte i Helsingfors, Finland. OPR-Vakuus Oy erbjuder enkla finansieringslösningar för privatpersoner och företag. Sedan företaget grundades 2005 har OPR-Vakuus Oy hjälpt över 500 000 kunder med finansiering. OPR-Vakuus produktportfölj består av konsumentkreditslösningar, företagsfinansiering, betalningslösning för webbutiker samt en innovativ investeringsservice för privata investerare.