Vi söker en receptionist till ett detaljhandelsföretag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta i en social och kommunikativ roll där du är ansiktet utåt för ett välkänt detaljhandelsföretag? Har du tidigare efarenhet inom servicebranschen? Då är kanske denna tjänst något för dig!
Vår kund är ett framgångsrikt detaljhandelsföretag med 86 varuhus i Sverige och 8 i Norge, Det är ett expansivt företag som erbjuder roliga och stimulerande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Organisationsstrukturen är platt med korta beslutsvägar. De har idag över 1 100 anställda som arbetar antingen i vår kunds varuhus eller på deras lager, inköpskontor eller huvudkontor. På huvudkontoret i Upplands Väsby arbetar de i ständig utveckling med ekonomi, marknad, inköp samt IT. Majoriteten av företagets produkter importeras från Asien och Europa och distribueras till varuhusen via centrallager i Sverige.

I rollen som receptionist hos vår kund är du ansiktet utåt på huvudkontoret för besökare och anställda. Arbetsuppgifterna involverar allt ifrån att ta emot besökare till att plocka ordning i sociala utrymmen och konferansrum. Du ansvarar också för växeltelefonen och att besvara eventuella frågor eller koppla samtal vidare till berörda kollegor. Posthantering samt viss administration kan också förekomma i rollen.

Tjänsten är på heltid och innebär ett konsultuppdrag där du är anställd hos oss på StudentConsulting men arbetar ute hos kund vars kontor ligger i Upplands Väsby. Vanliga kontorstider tillämpas på arbetsplatsen. Uppdraget förväntas starta i november och pågå i minst tre månader men med god chans till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som tidigare har arbetat med service, gärna som receptionist eller i ett yrke där du hanterat inkommande samtal. Som person är du ordningsam, positiv och servicemedveten, du känner dig bekväm med att bemöta personer både via telefon och face-to-face. Låter detta som en tjänst för dig? Sök idag!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!