Vi söker en pratglad och serviceinriktad kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Låter detta som något för dig?
Just nu söker vi en social person som alltid arbetar med kunden i fokus via telefon och mail.
Är du rätt person för denna tjänst erbjuder vi dig ett spännande arbete, en härlig arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm och en god möjlighet till utveckling.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:
  • Visar stort engagemang i ditt arbete
  • Är lättlärd och lyhörd
  • Är serviceinriktad i sitt arbete
  • Har god datavana
  • Har goda kunskaper i svenska så väl som engelska
För denna tjänst krävs ingen tidigare erfarenhet, då vi värdesätter personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet inom serviceyrken är dock meriterande. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande!

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.