Vi söker en karriärsinriktad Business Analyst till företag centralt i Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vill du ha hjälp att bygga ditt varumärke? Vår kund erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och bra kundspridning.

I rollen kommer du att analysera krav från Business och IT samt koordinera kravens implementation i olika system och teammiljöer. Tillsammans med kravinsamlare går du igenom system och funktioner (eventuellt även med utvecklings- och testteamen.)
Du ansvarar även för att arrangera och planera workshops och kravmöten samt skriver user stories och kravställningar.

Detta är en rekrytering och du anställs direkt av företaget.

Din profil

För att passa i den här rollen har du praktisk erfarenhet av behovsanalyser och informationsmodellering.
Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter i fem år eller mer gärna med fokus mot finans, försäljning, kommunikationstjänster eller statliga myndigheter.
Svenska flytande i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, prestigelös, snabblärd och mycket analytisk. Du har goda kommunikations- och koordineringsegenskaper och högt driv. Du är en person som identifierar och implementerar lösningar. Du har hög ansvarskänsla, sköter din tid och gillar att jobba i högt tempo.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 08-445 43 44 alt. malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Analys & Rådgivning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Mer information om företaget ges vid intervju.