Vi söker en KAM till kund som är ledande inom reklam på bioduken!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en relationsskapande, trygg person som drivs av att göra bra affärer? Då kanske det är dig vi letar efter!
Vår kund är ledande inom reklam på bioduken. Deras mål är att hjälpa sina kunder använda den unika biografmiljön som en plats för kreativa reklamkampanjer med hög genomslagskraft och effekt. I deras nätverk ingår över 400 biosalonger på 82 orter. Övriga försäljningskanaler är digital annonsering på sf.se och i SF Bios egen app, på event i biograferna samt försäljning av printreklam i tidningen Film På Bio.

Som säljare kommer du att erbjuda kunderna företagets hela produktportfölj där du på ett självklart och förtroendegivande sätt får kunden att förstå genomslagskraften av reklam på bio. Du bryter ny mark, bokar dina egna möten och trivs med att hålla presentationer för stora grupper från Sveriges största företag. Du är en duktig förhandlare och motiveras av nöjda kunder och bra affärer. Din framgång skapas genom ett långsiktigt relationsbyggande där många av affärerna görs via medie- och reklambyråer.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Bearbetning av nya och befintliga annonsörer
  • Offerera och förhandla kreativa erbjudanden inom event, digital- och bioreklam
  • Boka samt genomföra kundmöten med annonsörer, medie- och reklambyråer
  • Genomföra kundaktiviteter och hålla i presentationer
  • Mediebyråansvar
Tjänsten är en direktrekrytering, där Studentconsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetstid är 8-17, måndag-fredag. Tillsättningen sker så snart vi hittat rätt kandidat för uppdraget. Arbetsplatsen är belägen i Solna.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker arbetet har en bakgrund inom försäljning, är en trygg person som ser relevansen i goda relationer. Vidare är du intiativtagande och strukturerad. Du har goda kunskaper i Excel, samt mycket goda kunskaper i PowerPoint. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!