Vi söker en junior systemutvecklare till Sveriges nästa heta start-up

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Som junior systemutvecklare på Supercoach kommer du vara en del av att skapa Sveriges nästa heta start-up! Tillsammans med stöttning från seniora kollegor som bl.a. jobbat som utvecklare på Apple, utvecklat Spotifys första app samt varit med och grundat Wrapp och Vint kommer du få vara med att bygga en helt ny produkt från grunden. Detta är med andra ord ett gyllene tillfälle för dig som är junior att få lära dig av de bästa i branschen! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan i dag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Supercoachs räkning en junior systemutvecklare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Supercoachs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Supercoach.

Supercoach är ett appbaserat fotbollsträningsverktyg som hjälper tränare, spelare och föreningar att utvecklas och prestera bättre. De är just nu uppe i en spännande nysatsning där de bygger en ny digitala plattform och söker därför en junior utvecklare som vill vara med på den resan. Här får du en nyckelroll i ett växande bolag där du får vara med och påverka tekniska val och samarbeta med seniora utvecklare och arkitekter.

Arbetsuppgifter

Som junior utvecklare kommer du vara involverad i hela utvecklingskedjan och jobba med utveckling inom såväl app, webb och backend. Du kommer få vara med och lära dig att bygga upp en hel produkt från ax till limpa med stöd från seniora kollegor. Denna tjänst är därmed en perfekt språngbräda för dig som är nyexad eller har något års arbetslivserfarenhet och som siktar på att bli en riktigt vass utvecklare.

Som junior utvecklare kommer du att komplettera ett seniort tekniskt team om 4 personer där samtliga personer har handplockats till detta projekt. Tidigare har de arbetat på företag som Spotify, Apple samt varit med och grundat Vint och Wrapp. De kommer kunna erbjuda stöttning och hjälp för att du som junior ska kunna prestera som bäst i rollen. Utvecklingen sker främst i Ruby on Rails, JavaScript samt app-utveckling i Swift och Java.

Tjänsten passar dig som är nyexad och snabbt vill utvecklas i din yrkesroll. Här får du möjligheten att lära dig av de främsta i branschen och arbeta med modern teknik. För att passa in i gruppen tror vi att du är självgående, initiativtagande och framåt.

För rätt person kan ett erbjudande om att ingå ett delägarskap vara aktuellt.

Vi söker dig som
  • Har läst en högskoleutbildning inom IT, gärna inriktning data- eller medieteknik
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Eftersom vi söker dig som är junior och nyexad är förmågan viktigare än erfarenheten. Vi söker därför dig med ett brinnande intresse för utveckling med stor potential att utvecklas inom programmering. Av den anledningen vill vi att du redan i din ansökan visar vad du kan t.ex. genom länk till din GitHub-profil eller kan uppvisa andra projekt du är stolt över.

Vi söker inte dig som behärskar ett särskilt programmeringsspråk eller ramverk. Istället tror vi att du är tillräckligt intresserad och motiverad för att snabbt och enkelt ta till dig av nya tekniker.

Eftersom du kommer ingå i ett start up-projekt med ett mindre team kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är framåt, initiativtagande och självgående. Utöver detta trivs du med att jobba i en progressiv och snabbt föränderlig miljö och ser det som en självklarhet att ta ansvar för ditt egna arbete.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gamla stan
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Joanna Bonn: joanna.bonn@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

53 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Supercoach bygger på kunskap hämtat från IF Brommapojkarna, Europas största fotbollsklubb, med siktet inställt på att att utveckla fotboll såväl i Sverige som internationellt. Supercoach grundar sig på BP:s framgångsrika utbildningskoncept som utöver att ha fostrat en mängd allsvenska spelare även producerat toppspelare som i dag återfinns i såväl svenska landslaget som utländska toppklubbar. BP har format sina spelare efter detta koncept i 30 år och genom Supercoach finns det nu tillgängligt för andra fotbollsklubbar digitalt.

Vi vill hjälpa fler att bli bättre. Föräldrar och tränare ska kunna genomföra väl genomtänkta träningar baserad på erfarenheten från en klubb som är duktig på spelarutveckling, säger Ola Larsson, utbildningsansvarig på Supercoach och tidigare akademichef i BP.

Supercoach är en appbaserad utbildningsplan för målvakter och utespelare i åldrarna 6-15 år. Innehållet riktar sig till föreningar eller lag, tränare och spelare.