Vi söker en IT-researcher till Consign

Clarify AB · HR & Personal · 13 nov

Om jobbet

Välkommen till oss på Consign. Vi är ett kompetensföretag inom infrastruktur med stort fokus på nätverk. Våra duktiga konsulter finns ute hos våra kunder som bland annat är inom telekomindustrin, myndigheter och bland de största företagen. Vi har nu en stor efterfrågan på flera stjärnkonsulter och därför söker vi en IT-researcher som kommer att vara vår spanare mot nya kompetenser ute på marknaden till våra kunder. Hos oss på Consign har vi ett nära samarbete bland kollegor och stöttar varandra i vårt arbete. Det finns en stor flexibilitet hos oss vilket innebär möjligheter att arbeta mobilt, att ha frihet under ansvar. Det är även värt att nämna att du tillsammans med dina trevliga kollegor kommer att sitta i charmiga lokaler i centrala Stockholm.

Hos oss kommer din kreativitet inte ha några begränsningar och vi välkomnar en person som gillar att nätverka och hitta nya sätt att arbeta med search. Som researcher kommer du bland annat att formulera annonser, identifiera kandidater utifrån kravprofil, arbeta aktivt med search, boka in till intervjuer samt ansvara för det administrativa kring processerna.

För att trivas i denna roll förmodar vi att du idag redan arbetar som researcher inom IT och trivs bra i en sådan roll. Hos oss ser vi gärna att du vidareutvecklas och har du ett intresse mot HR kan detta vara en spännande början dit. Självklart är dina personliga egenskaper det som är avgörande samt ditt intresse för att bli framgångsrik i din roll. Ditt naturliga och ödmjuka sätt gör att andra känner sig bekväma i ditt sällskap, du får lätt kontakt med människor. Att ta egna initiativ och att förekomma i olika situationer är något som andra också förknippar dig med samt att du inte tvekar att fråga om du inte förstår. Till sist är ditt engagemang för att driva processer och viljan att lyckas något som karaktäriserar dig.

I den här tjänsten är det dags att ta fram tävlingsmänniskan i dig!

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Consign med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Patricia Jerring 070-419 99 04 på Clarify.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Kontakt

Ring Patricia Jerring, 070-419 99 04

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget