Vi söker en innesäljare

Troax AB · Försäljning · 24 dec

Om jobbet

Till vårt säljkontor i Vallentuna och för den svenska marknaden söker vi en innesäljare. Du ingår i ett team bestående av säljare, innesäljare och säljsupport.

Du kommer arbeta inom produktsegmentet egendomsskydd mot byggentreprenörer, fastighetsägare, allmännyttan och bostadsrättsföreningar.

I arbetsuppgifterna ingår att skapa och rita förrådslösningar med hjälp av vårt ritverktyg, skapa och följa upp offerter, ge support till säljare, orderläggning och kundservice i allmänhet.

Krav på person
Du har god förståelse för vad bra kundservice innebär och du har goda kunskaper i Svenska, skriftligt och muntligt. Du är tekniskt lagd och har du erfarenhet från byggbranschen är det positivt. Telefon och dator ser du som ett självklart arbetsredskap. Du kommer arbeta i ett team där tempot är högt och vi ser dig som den självklara lagmedlemmen.

Företaget
Troax är världens största tillverkare av nätpaneler. Vi är ett företag som levererar högkvalitativa säkerhetslösningar över hela världen för industri, bygg och logistik. Troax Group med Huvudkontor i Hillerstorp, Småland omsätter drygt 100
MEUR och har ca 440 anställda och är noterade på Nasdaq / Mid Cap.

För mer information om tjänsterna kontakta Jonas Rydqvist, Regionchef
Norden 0370-828 35. Skicka ansökan via mail till jonas.rydqvist@troax.com.

Urvalsprocessen kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Vallentuna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Jonas Rydqvist, +46 370 828 35

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget