Vi söker en högpresterande analytiker

SW · Administration · 25 dec

Om jobbet

Är du vår kunds nästa stjärna? Är du en högpresterande person som kan skriva kortfattade texter och som gillar siffror och analys? Läs då detta!

Arbetsbeskrivning
I den här rollen kommer du få utlopp av din analytiska sida då du kommer att få samla in information i både text- och sifferform och du kommer därefter få analysera den. Informationen rör fastigheter då kunden arbetar inom fastighetsbranschen. Du sammanställer detta i ett kortfattat material som sedan presenteras till kunder. Därför är det av vikt att analysen är korrekt skriven och att det svenska språket är på en lämplig nivå.

Du kommer att arbeta i projektform så vi hoppas att du gillar att arbeta under deadlines och i olika team. Därför är du en riktig lagspelare som sätter resultatet högt upp.

Bakgrund
För att prestera i denna roll behöver du ha en examen från universitet eller högskola inom exempelvis juridik, fastighetsekonomi eller företagsekonomi. Vi vill också att du ska ha arbetat något år i branschen samt att du har ett stort intresse för fastighetsbranschen. Du talar och framförallt skriver korrekt svenska.

Som person har du en mycket god analytisk förmåga och du gillar att prestera på topp. Du lämnar ingenting åt slumpen. Du är dessutom van med både siffror och texter.

Övrigt
Vi på SW hjälper vår kund med denna rekrytering direkt till dem. Kunden sitter centralt i Stockholm och tjänsten är på heltid. Du förväntas starta omgående och kunden tillämpar 6 månaders provanställning. Skicka in ditt CV och ett personligt brev riktat för den här tjänsten och tala om varför just DU borde få den här chansen. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!