Vi söker en Försäkringsansvarig till OKQ8

Om jobbet

Välkommen till oss på OKQ8! Här kommer du att trivas om du uppskattar att arbeta i en självständig roll där möjligheterna att forma rollen till din egen är framträdande. Du kommer att ingå i gruppen Insurance & Treasury, där din närmsta chef är Tobias Landborg som är Treasury Manager.

Hos oss på OKQ8 värdesätter vi en kultur som präglas av öppenhet och ärlighet där kunden står i fokus, tillsammans med kompetens och förmågan att leverera snabbt och smidigt.

Dina arbetsuppgifter
Som försäkringsansvarig hos oss erbjuder vi dig en central roll där ditt ansvar är att koordinera koncernens försäkringar, vilka ingår i Kuwait Petroleums Internationals försäkringsprogram. I rollen säkerställer du att koncernen och verksamheten har lämpligt skydd mot förluster vid oförutsedda händelser, och du kommer att utreda koncernens behov och förbättringar löpande inom försäkringsområdet. Vidare har du även mycket kontakt inom organisationen för att kunna ge stöd gällande försäkringsfrågor, samt ansvarar för kontakten med externa parter, såsom våra ägare och försäkringsmäklare. Dina arbetsuppgifter kommer även att beröra det administrativa i form av exempelvis uppföljning, kostnadsfördelning och månatlig rapportering, där vi ser en grundläggande förståelse för redovisning som meriterande.

Kvalifikationer och vem du är
För att trivas i denna roll har du arbetat inom försäkringsområdet under fyra till fem år och har i grunden en högskoleutbildning. Vi ser att du har goda kunskaper inom försäkring och Excel. Med din goda kommunikativa förmåga ser vi att du har en god slutsatsförmåga som präglas av din analytiska styrka. Då du kommer att ingå i ett internationellt program ser vi att du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Du har även en förmåga att se behov och förbättringsmöjligheter i verksamheten, som du på ett långsiktigt sätt kan förvalta och driva igenom. Vi ser att du trivs med att arbeta självständigt, med frihet under eget ansvar.

Din ansökan
Vi som arbetar med OKQ8 under denna rekrytering är Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Caroline Poltoft på 0707-75 99 03. Välkommen in med din ansökan!

Om OKQ8
OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsföretag och vi drivs av att engagera oss i våra kunder och medarbetare. Vi är en möjliggörare för folk i rörelse och arbetar proaktivt med nya hållbara lösningar. OK-Q8 AB bildades den 1 januari 1999. 2012 gick OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S samman och bildade OKQ8 Scandinavia. Vi arbetar under två olika varumärken, men med samma värderingar i en gemensam organisation och vision. Företaget ägs till hälften av OK Ekonomisk förening och till hälften av Kuwait Petroleum International.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Caroline Poltoft, 0707-75 99 03

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget