Vi söker en Finanscontroller

Clarify AB · Ekonomi · 25 okt

Om jobbet

Välkommen till oss på Hemfosa Fastigheter. Här kommer du att trivas om du uppskattar att arbeta på ett familjärt bolag med varierade arbetsuppgifter, både högt och lågt. Du kommer att ingå i finansavdelningen och rapportera till vår Finanschef Linda Eriksson.

Hos oss värdesätter vi alla roller och varje kollegas engagemang är viktig för hela verksamheten. Tillsammans med duktiga och engagerade kollegor tycker vi det är viktigt att ha roligt på jobbet och den sociala samhörigheten gör att vi alltid ser till att hjälpa varandra. Vi bryr oss om att ta reda på vad som är viktigt för dig i din utveckling och vi vill ta vara på din kompetens.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en central och viktig roll hos oss på Hemfosa, du kommer att ha mycket kontakt med övriga medarbetare och även externa kontakter. Vidare ansvarar du exempelvis för rapportering och uppföljning till banker och kommer att vara involverad i kvartalsrapportering och upprättande av likviditetsprognos. Du kommer även att få delta och ha en aktiv roll i kapitalmarknads- och bankupplåning samt bistå transaktionsavdelningen med underlag och analys inför förvärv och försäljningar.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter och gärna med en akademisk utbildning. Ditt intresse och kunskap gällande finansieringsfrågor och/eller redovisning gör att du trivs väldigt bra i en sådan här roll. Vi tycker det skulle vara spännande om du har ett genuint intresse för fastighetsbranschen och kanske även tidigare arbetat inom branschen. Du trivs med att arbeta under eget ansvar och är van att vara självgående.

Många beskriver dig som en noggrann och strukturerad person med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du kommer att ha en mycket viktig roll inom organisationen därför söker vi dig som gillar att samarbeta med andra och gärna tar egna initiativ för att nå lösningar.

Din ansökan
Vi som samarbetar med Hemfosa i denna rekrytering är Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Patricia Jerring på 0704-19 99 04 eller Louise Poltoft på 070-775 99 01. Välkommen in med din ansökan!

Om Hemfosa
Hemfosa Fastigheter är ett nordiskt fastighetsbolag som förenar långsiktig förvaltning och utveckling av framförallt samhällsfastigheter med förvärv och försäljning av fastigheter. Genom vårt sätt att arbeta skapar vi ett balanserat fastighetsbestånd som ger stabil och hög avkastning - vilket i sin tur gör att vi kan utveckla och förädla ännu fler fastigheter. Hemfosa grundades i juni 2009 och har sedan dess etablerat en snabbfotad organisation och byggt upp ett balanserat bestånd av kommersiella fastigheter i Sverige, Norge och Finland. Det totala fastighetsvärdet uppgick den 30 juni 2016 till cirka 31,9 miljarder SEK (33,2 miljarder SEK inklusive joint ventures) och den uthyrningsbara ytan omfattade cirka 2 540 000 kvadratmeter. Hemfosas stamaktie är noterad sedan mars 2014 och Hemfosas preferensaktie är noterad sedan december 2014, båda på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholm.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Controller
Bank & Finans
Kontakt

Ring Patricia Jerring, 0704-19 99 04

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget