Drivna ekonomiassistenter sökes inom kundreskontra!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en lösningsorienterad ekonom med känsla för service? Har du erfarenhet av kundreskontra och trivs med att kombinera ekonomiarbete med kundhantering? Så har vi tjänsten för dig!
Är du en lösningsorienterad ekonom med känsla för service? Har du erfarenhet av kundreskontra och trivs med att kombinera ekonomiarbete med kundhantering? Så har vi tjänsten för dig!

Just nu söker StudentConsulting två ekonomiassistenter inom kundreskontra för ett uppdrag hos vår kund i Kista. Vår kund är ett av Sveriges mest kompletta byggvaruhus, företaget öppnade sitt första varuhus i Sverige 1996 och är snart rikstäckande med 20 byggvaruhus runt om i landet. Idag är de cirka 900 medarbetare i Sverige, men företaget har även verksamhet i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra teamet som arbetar med kundreskontra och arbetsuppgifter och ansvarsområden ser ut som följande:
  • besvara telefonsamtal från företagskunder
  • ringa upp kunder och lösa problem med deras reskontra
  • arbeta med master data
  • registrering av nya kunder
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du är anställd hos oss på StudentConsulting men arbetar ute hos kund vars kontor är beläget i Kista. Uppdraget förväntas pågå i ca 4-6 månader med stor chans till förlängning och eventuell överrekrytering av kunden. Företaget tillämpar vanliga kontorstider. Start så snart som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi från universitet/högskola alt. KY/YH. Vi ser också att du har arbetat med ekonomi och kundreskontran tidigare, exempelvis som ekonomiassistent, samt att du har goda kunskaper inom SAP (eller liknande system) och Excel. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och serviceinriktad. Vi ser också att du är stresstålig och tycker om att arbeta effektivt. Viktigt för tjänsten är att man känner sig bekväm med det engelska språket då man kommer att ha kontakt med utländska avdelningar internt, har man kunskaper i det finska språket är detta mycket meriterande. det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom detaljhandeln. Låter detta som en roll för dig? sök idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!