Vi söker en delivery manager till spännande bolag! Direktrekrytering!

Om jobbet

Information om uppdraget

Trivs du med administrativt arbete kombinerat med kundkontakt? Har du utöver det erfarenhet av rekryterings- eller bemanningsbranschen är det med stor sannolikhet dig vi söker.
Vår kund är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 70.000 konsulter erbjuder de specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Det innebär att de alltid kan garantera leverans av rätt kompetens till rätt pris. Genom att samla kunders konsultinköp hos det aktuella företaget sparar denne dessutom tid, kan effektivisera administrationen och kapa kostnaderna. Företaget har ramavtal med fler än 140 storföretag och varje år genomför deras konsulter omkring 5000 uppdrag. De är noterade på NASDAQ OMX Stockholm och omsätter närmare 4 miljarder SEK.

Vi söker nu en delivery manager till vår kund i Stockholm. I rollen arbetar du dedikerat till en av företagets kunder med konsult- och avtalshantering. Du är involverad i olika processer relaterat till tillsättningar, förlängningar och uppföljningar av konsulter. Rollen innebär mycket koordinerande och administrativt arbete med bland annat offert- och avtalhantering, samt en del kundkontakt och uppföljning av befintliga konsulter. Det är en bred roll med fokus på det administrativa.

Tjänsten är på heltid och du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos kund som sitter i centrala Stockholm. Tjänsten är en direktrekrytering som förväntas tillsättas omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utbildad på eftergymnasial nivå inom exempelvis ekonomi, inköp eller personal. Du bör även ha tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är mycket meriterande om du arbetat inom bemannings- eller rekryteringsbranschen. Som person är du noggrann och strukturerad, Du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö, du vill arbeta samordnande och koordinerande. Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Kan detta vara en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!