Vi söker en CRM Specialist

LensWay · Marknadsföring · 29 nov

Om jobbet

Vill du jobba med LensWays proffsiga CRM-team?

LensWay har genom att vara prisvärda, innovativa och moderna blivit Europas största onlinebutik för kontaktlinser och glasögon. Allt sedan starten år 2000 har vi med stor beslutsamhet strävat efter att visa hur kvalitet inte behöver vara dyrt. Med snabba leveranser och förmånliga priser har LensWay också lett marknadsutvecklingen för kontaktlinser och glasögon i en mer rättvis och ärlig riktning. I dag ägs vi av det globala optikföretaget Essilor och verkar på sex olika europeiska marknader.

Lensway satsar på att utveckla sin kommunikation till befintliga kunder och vår ambition är att kunna ge rätt kommunikation, till rätt kund vid rätt tillfälle. Vi söker dig som har affärssinne, en nyfikenhet kring kundbeteenden och kundernas behov samt förmåga att tillämpa detta i en operativ och taktisk arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Vi söker en CRM Specialist med analytisk och flexibel natur. Du är en självklar teamplayer och när det hettar till är det bra om du är en självgående problemlösare. Noggrannhet, struktur och sinne för detaljer är en del av rollen och har du minst 2 års erfarenhet av att arbeta med CRM (e postmarknadsföring, SMS och ADR) kan du vara den vi söker. För rollen krävs kunskaper i kampanjhanteringssystem (exvis APSIS)
Det är meriterande om du har erfarenhet av Copyarbete och Webbdesign.

Rollen är ett föräldravikariat i 12 månader och vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda rollen den 1 december.

Vi erbjuder
Här får du rabatt på de produkter vi säljer, vi har ett gym på plats och många andra fina förmåner exempelvis Convini (mat på jobbet inklusive frukt), kaffe/te, friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering inklusive personlighets-, kapacitets- och färdighetstester under rekryteringsprocessen. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan nu.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Media, Kultur & Design
Marknadsföring
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

LensWay har genom att vara prisvärda, innovativa och moderna blivit Europas största onlinebutik för kontaktlinser och glasögon.
Allt sedan starten år 2000 har vi med stor beslutsamhet strävat efter att visa hur kvalitet inte behöver kosta skjortan. Med snabba leveranser och förmånliga priser har LensWay också lett marknadsutvecklingen för kontaktlinser och glasögon i en mer rättvis och ärlig riktning. I dag ägs vi av det globala optikföretaget Essilor och verkar på sex olika europeiska marknader.