Vi söker en BI utvecklare med chans till fast anställning hos kund!

Poolia IT · Data & IT · 8 dec

Om jobbet

Är du redo för nya utmaningar och vill jobba med ett av de snabbast växande banksystemen?

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar din avdelning för systemutveckling och förvaltning av Internationella centrala system samt agerar stöd åt enheter i utlandet. De arbetar med centrala kärnbankslösningar och ett dataanalys lager för utlandet. I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med beställare på verksamhetssidan och har en mycket omfattande projekt- och uppdragsportfölj.

Området består av 19 medarbetare och ett antal konsulter.

Utbildning/erfarenhet
  • Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som arbetar med BI applikationer som används i Frankrike, Tyskland, Nederländarna och snart Polen. Systemen är egenutvecklade i Microsoft- SQL server 2012 och driftas gemensamt för samtliga länder på Windowsplattformen
  • Du kommer att få goda kunskaper om bankens verksamheter internationellt, samt de system som används i utlandet och hur de är integrerade mot centrala systemkomponenter.
  • Du kommer att lära dig att utveckla och förvalta komplexa system som används i flera tidszoner.
Vi söker dig med goda kunskaper inom:
Microsoft BI-stack (SSIS, SSRS, SSAS)
Powershell för automatiserade lyft
Automatisk regressionstestning
Windows server ur ett SQL-server perspektiv
Myndighetsrapportering, redovisningsrapporter eller andra verksamheters rapporter mot huvudkontor

Svenska och engelska både i tal och skrift

Som komplement till dina djupa tekniska kunskaper är du van att röra dig i gränslandet mellan IT och verksamhet för att underlätta kravarbetet och uppnå högre leveranskvalité.

Som person är du:
  • nyfiken, serviceinriktad, stresstålig och problemlösare
  • tycker om ordning och reda
  • gillar att arbeta i en ständigt föränderlig miljö och har förmåga att hantera flera frågor samtidigt
Vi ser att samtliga kompetenser redovisas tydligt i din ansökan.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.