Vi söker en affärsutvecklande säljare till Chicago Pneumatic (Atlas Copco)

Clarify AB · Försäljning · 23 dec

Om jobbet

Vill du vara med och uppfylla vår vision? Har du förmågan att vidareutveckla affärer och finna nya vägar till ökad försäljning?

Till vårt produktsortiment Chicago Pneumatic (anläggningsmaskiner), som är ett produktmärke inom Atlas Copco koncernen, söker vi nu en medarbetare som på sitt kreativa sätt ska fortsätta tillväxtresan på den nordiska marknaden. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i en dynamisk miljö och i ett företag där det finns stora möjligheter att utvecklas. Idag marknadsförs Chicago Pneumatic's produkter via distributörer och partners, vilka du kommer att bearbeta och utveckla relationer med.

Du kommer att utgå ifrån vårt trevliga kontor i Slagsta i Norsborg, men ägnar en hel del tid till att resa och besöka våra distributörer och partners runt om i Norden. Ditt blivande team har ett härligt kamratskap och arbetar med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. För att vara framgångsrik i din roll erbjuds du intern och extern utbildning med stora möjligheter till personlig utveckling.

Ansvarsområden
  • Identifiera och utveckla affärsmöjligheter i samarbete med distributörer.
  • Utveckla strategiska planeringar kopplad till divisionens riktlinjer för ökad tillväxt inom produktområdet.
  • Skapa nya, upprätthålla och utveckla goda samt långsiktiga relationer med våra partners.
  • Optimerad marknadstäckning av distributörer.
  • Arbeta med prissättning och produkterbjudande.
  • I nära samarbete med vår service utveckla serviceerbjudandet relaterat till produktområdet.
  • Delta i mässor, road shows och kundevenemang med distributörer.
  • Tjänsten omfattar resor inom Norden.
  • Hantera kontakten med produktdivisionen med avseende på produktlanseringar, teknikfrågor, utbildningar osv.
Din bakgrund och personlighet
För att trivas i denna roll har du ett tekniskt kunnande och intresse. Du har förmodligen redan idag en säljerfarenhet, gärna från Bygg- och anläggningsbranschen och vill nu ta ett helhetsgrepp kring försäljning och affärsutveckling. Du vet att aktiviteter och insatser ger resultat samt har erfarenhet av att framgångsrikt driva flera projekt parallellt. Vidare får du alltid höra att du är en driven, självgående och affärsorienterad person som har en fallenhet och naturlig förmåga att ta kontakt samt bygga relationer med människor. Du hanterar svenska och engelska mycket väl i tal samt skrift.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och är nyfiken på att veta mera?

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Chicago Pneumatic med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvariga Patricia Jerring, 070-419 99 04 och Janina Poltoft 070-775 99 02 på Clarify.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Patricia Jerring, 070-419 99 04

Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget