Vi söker dig som vill jobba med kandidatsearch hos oss på academic work

Om jobbet

Det här är en tjänst för dig som lockas av en energirik och engagerande arbetsmiljö där du arbetar med att skapa goda relationer till våra framtida kandidater.
Det här kan vara en tjänst för dig med teknikbakgrund som vill byta spår och jobba i en annan typ av roll. Det kan också vare en tjänst för dig som har liknande arbetsuppgifter idag men istället är ny inom teknikområdet och vill lära dig mer.

Information om uppdraget

"Att vara del av ett härligt team med blandade personligheter där vi älskar att fira framgångar är en viktig del i varför jag trivs så bra på Academic Work. I min roll som Sourcer får jag agera bollplank i olika rekryteringsprocesser och ständigt utveckla mitt kontaktnät inom teknikbranschen. Teknik som affärsområde är verkligen jätteroligt att arbeta inom och jag utvecklar mina teknikkunskaper allt eftersom nya tjänster eller variationer på tjänster dyker upp. Jag får använda min kreativitet och min relationsbyggande förmåga i arbetet och jobbar mot tydliga mål, både för egen del och tillsammans med övriga Sourcers. Om du tycker teknikområdet känns spännande och lockas av en målinriktad och rolig arbetsmiljö tycker jag du ska söka denna tjänst."

Så beskriver Veronika rollen som Sourcer och varför hon trivs så bra på jobbet. Då Veronika går på föräldraledighet till våren söker vi nu dig som under drygt ett år vill hjälpa oss att hitta morgondagens stjärnor inom ett av arbetsmarknadens mest spännande affärsområde teknik.

Ditt ansvar som Sourcer är att utöka vårt nätverk och skapa relationer med verksamma personer inom teknikbranschen. Det kan t.ex. innebära uppsökande kontakt med kandidater i olika databaser, nätverk och sociala forum eller deltagande på evenemang och mässor.

I rollen som Sourcer arbetar du med att hitta potentiella kandidater till våra rekryteringsuppdrag där efterfrågan är hög. Du driver självständigt ditt dagliga arbete samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med våra rekryterare för att matcha lämpliga uppdrag åt dina kandidater.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Proaktivt söka upp och förvalta kontakten med kandidater för att skapa ett starkt nätverk inom teknikbranschen
  • Med hjälp av externa söksajter och sociala medier söka upp rätt kandidater till teamets aktuella uppdrag inom teknikområdet
  • Vid behov följa med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer på kravprofilsmöten
Du kommer att ingå i vår Sourcer-organisation och därför ha möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter med medarbetare som arbetar som Sourcers på våra andra kontor i Stockholm och runt om i Sverige. Tillsammans kommer ni att driva affärsområdet mot respektive kontor och fungera som en stödfunktion inom området mot dina övriga kollegor på kontoret. Du kommer få en introduktion till rollen och möjligheten att arbeta parallellt med Veronika till en början.

Vi söker dig som
  • Eftergymnasial utbildning och någon form av relevant arbetslivserfarenhet inom t.ex. försäljning, service, research, teknik etc.
  • Ett intresse för teknikområdet och en vilja att lära och utvecklas
  • Körkort B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket
Det här kan vara en tjänst för dig med teknikbakgrund men som vill byta inriktning till en roll som lägger större vikt vid kontakt med människor, nätverkade och relationsbyggande. Det kan också vare en tjänst för dig som istället har erfarenhet av service, rekrytering eller liknande men som är nyfiken på teknikområdet och vill lära dig mer.

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och en god förmåga att omsätta idéer till verklighet. Det är av stor vikt att du är duktig på att knyta nya kontakter och bygga både förtroende och relationer. Hos oss är tempot alltid högt så vi söker dig som trivs i en förändringsbenägen och fartfylld miljö. Framför allt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas och ha roligt tillsammans med oss!

Till dig som vill lite mer - Välkommen till oss! We reward Ambition.

Övrig information

START: 1 februari eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, vikariat ca 13 månader

PLACERING: Stockholm

LÖN: Fast månadslön samt en rörlig provisionsdel

KONTAKT: Lina J Svensson, Talent Aqcuisition Manager

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

CLIENT DESCRIPTION
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!