Om jobbet

Vi vänder oss till dig som är arbetssökande och inskriven på
Arbetsförmedlingen.
För att delta i vårt program måste din handläggare först godkänna att du är berättigad till Stöd och Matchning.

VD n har ordet!!

Mitt mål

Jag har själv varit arbetssökande och känner till resan. Jag har även arbetat med målgruppen utifrån rekrytering och matchning och brinner för uppdraget. Därför skapade jag ett socialt företag som leder människor från utanförskap till innanförskap.

Som företagets VD ser jag främst sex områden som gör oss framgångsrika.

1
Vi ser Dig utvecklas och få tillbaka självförtroendet och självkänslan. Den resan vill vi göra tillsammans med dig. Hos oss är du vår samarbetspartner. Det är vår gemen-samma kompetens som är nyckeln.

2
Min fantastiska och hängivna personal har ofta själva gjort resan. Alla är oerhört engagerade, välutbildade och professionella. Framför allt vill jag beskriva min personal som varm och ödmjuk. Alla är minst tvåspråkiga.

3
Vi ställer alltid tre frågor:

Vad kan du?

Vad vill du?

Var är du på väg?

4
Vi är ett socialt företag som stödjer människor till ett innanförskap genom anställning, utbildning och praktik.

5
Med vår profilanalys (DISC) kan du kommunicera styrkor och förmågor.

6
Vi erbjuder ett unikt presentationsmaterial och CV.

Nyfiken på oss?

Jag och min personal ser fram mot att få samarbeta med dig!

Vårt KA-nummer för Stockholm är

1004 5861

Välkommen!

Mikael Hagansbo
VD

Vårt uppdrag

Vi samarbetar med dig för att coacha dig, hjälpa dig med ansökningshandlingar och hitta jobb åt dig. Vi etablerar hela tiden nya arbetsgivarkontakter och har fått ut flera i arbete. Hos oss får du jobba tillsammans med din egen handledare samt matchninngskoordinator som enbart jobbar med att matcha och marknadsföra dig mot företagare som har anställningsbehov.
För två olika kunders räkning söker vi just nu personal som köksbiträde inom snabbmat och lokalvård inom hemstäd.

Processen

Om du har rätt till Stöd och Matchning tar det 10 dagar efter din handläggares beslut innan vi kan kalla dig till ett kartläggningssamtal. Viktigt att veta är att du har rätt att välja vilken leverantör du vill, enligt LOV upphandlingen (lagen om valfrihetssystem).

Det är din AF handläggare som beslutar om du har rätt till det och sen är det upp till dig att välja vilken leverantör du vill välja enligt LOV upphandling. Det innebär att din AF handläggare inte får välja leverantör åt dig.

Om du är nyfiken, hör gärna av dig via mail så ordnar vi så att du kan komma på ett besök hos oss.

Vi ser fram emot att träffa dig!!
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Trainee
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Kock & Kökspersonal
Kontakt

Mejla Yrkesinnovation

Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Institutet för Social Yrkesinnovation är professionell anordnare inom sysselsättningsfasen och kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen inom Stöd och Matchning och Etablering.

Vi kopplar ihop arbetsgivarnas behov av personalförsörjning över tiden med arbetssökande och Arbetsförmedlingens olika resurser. Vi kopplar också ihop kommunens behov av att minska uttaget av ekonomiskt bistånd samt öka kommunens skatteintäkter med att den arbetssökande blir självförsörjande genom anställning eller företagande.Där behov finns kopplar vi också ihop Försäkringskassan och landstingens olika behov och resurser med den arbetssökande.

Den viktigaste kopplingen är den enskilda arbetssökande som genom vår process ska nå egen försörjning genom anställning eller eget företagande. Vår ambition är att förbättra jämställdheten, mångfalden, integrationen och folkhälsan genom att våra arbetssökande blir anställda eller företagare inom de ramar som arbetsmarknadens parter satt upp.


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var