Maskinoperatör med erfarenhet av slipning till kund i Hägersten

Om jobbet

Formell kompetens

Krav
Erfarenhet som CNC- operatör eller motsvarande
God Svenska
System och datorvana
Ingen nersatt lungkapacitet

Merit
Mycket stor merit med verkstadstekniskbakgrund
Merit med truckkort

Personliga egenskaper

Då företaget är väldigt mån om sina anställda är det viktigt att du klarar deras hälsoundersökning. För att göra det krävs det att du inte har någon allergi mot Nickel eller Kobolt, astma eller röker. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där varje medarbetare kan utvecklas. Vår kund lägger stort värde på att personalen trivs och är medvetna om att medarbetare som trivs är grunden för att lyckas inom en bransch där ständig innovation är nyckeln till framgång.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid
Start vecka 32
Arbetstider: 2 skift 16-14 och 14-22 fredagar 06-12 och 12- 18
Arbetsplatsen ligger i Hägersten

Tillträdesdag

Omgående
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juli

Om företaget

Lernia söker nu maskinoperatörer till vår kund i Hägersten. Du kommer att anställas som konsult genom Lernia i 6 månader och för rätt person finns det möjlighet till anställning direkt på företaget. . Hos kunden kommer du att arbeta som slipare. Din huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att se över en CNC robot som slipar borrkronor som används inom gruvindustrin. Du kommer att rigga och ställa maskinen samt göra korrigeringar i den redan förprogrammerade roboten. Det är mycket meriterande om du har arbetat med centerless slipning.

Företaget är världsledande leverantör av maskiner, hårdmetallverktyg, service och tekniska lösningar för gruvindustrin. Produktprogrammet omfattar bergborrning, bergavverkning, krossning, lastning och transportlösningar.