Vi söker nu Front end utvecklare som vill utvecklas!

Tele 2 · Data & IT · 1 maj

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vår kunds arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Snabbhet, kvalitet och kundfokus beskriver företagsandan. Det gör att alla anställda bidrar till det övergripande målet: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Du och ditt team är ansvariga för att arbeta med online-kanalerna i bolaget. Du får vara med och utveckla och därmed förbättra vår närvaro i våra digitala kanaler. Du kommer att få vara med där det händer och jobba med trevliga och kompetenta kollegor som drivs av att leverera med kvaliet.

Du kommer att ingå i ett större team där de jobbar projektorienterat. De jobbar agilt och med hårda deadlines och vi ser gärna att du är flexibel och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya saker. Du kommer från att ha avslutat ett projekt ena dagen kastas in i ett nytt spännande projekt redan nästa dag samt erhålla nya utmaningar löpande.

Din profil
Du har något års erfarenhet av Front-End utveckling och vill nu utvecklas och vara med där det händer! Du är en prestigelös och driven person som trivs med högt tempo och snäva tidsramar i en föränderlig och komplex systemmiljö. Du är en självgående och ordningsam person med ett stort intresse för teknik och systemlösningar som kräver struktur. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är van att jobba med frihet under ansvar. Du har något års erfarenhet och vill nu gå vidare och utvecklas med oss.

Vi tror att du har full koll på:
  • AngularJS
  • GIT
  • HTML5
  • CSS
  • Object orienterad Javascript
  • jQuery
  • ASP.NET MVC (C#)
  • REST API
Du har också förståelse för, Bootstrap, Foundation, LESS, SASS, Front-End Optimering, SEO, Windows server miljö, NodeJS, Bower, Grunt och Gulp.

Är du den stresståliga teamspelaren vi söker, så hör av dig omgående!

Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande under denna process.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Nyckelord: front end utvecklare, FE, developer, .Net, C#, Html, CSS, AngularJS, GIT
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Mejla eller ring Tomas Rydén, 073-424 85 82

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 maj

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.