Verkstadscoach, Bilia Group

Om jobbet

Vi satsar på tillväxt och utökar nu med flera medarbetare till Bilia Groups nyrenoverade lokaler i Nacka. Här har vi såväl försäljning av BWM, samt skade- och serviceverkstad. Har du intresse för service och coaching samtidigt som du trivs i den administrativa rollen? Vill du jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Nu söker vi en verkstadscoach till Bilia Grop i Nacka, som trivs med att jobba vardagkvällar istället för tidiga morgonpass. Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Det är därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa i din roll som verkstadscoach. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som verkstadscoach kommer du till stor del arbeta administrativt. Utöver det ingår det i din roll att coacha och leda dina medarbetare i arbetet. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha tekniska kunskaper inom fordonsservice, samt goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och medarbetare. Du bör även ha erfarenhet från administrativt arbete. Om du har erfarenhet av en arbetsledande roll är meriterande. God datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har en administrativ förmåga och kan känna dig trygg med att du vet hur dagarna bör planeras och vilka uppgifter som ska prioriteras för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.
  • Du är en ödmjuk och lyhörd person som har förmågan att engagera medarbetarna i både med- och motgångar.
  • Du värdesätter ett väl fungerande samarbete och ser betydelsen av att ha en god sammanhållning och team-känsla.
  • Du har ett stort intresse för service och därmed förmågan att skapa och vårda kundrelationer med såväl kunder som kollegor.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare, med arbetstider mån till tors 16:00 -24:00, ledigt fredag, lördag och söndag. Månadslön enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten? Rickard Söderblad, Servicechef, tfn 010-497 65 10

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.