Verkstadsarbetare sökes till Tullinge

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu en verkstadsarbetare som är intresserad av att arbeta på en verkstad som tillverkar pumpar med tillbehör i Tullinge. Du kommer vara en del av ett erfaret team som kommer att instruera dig i manuell svarvning, montering m.m. I verkstaden arbetar cirka 15 personer. De första 6 månaderna kommer du hyras ut genom Lernia efter det får du en anställning direkt hos kunden. Målet är en tillsvidareanställning på verkstaden för den som gör ett bra arbete.

Som anställd på Lernia erbjuder vi bland annat.
Friskvårdbidrag
Kollektivavtal
Utbildningar genom AMT
Lön enligt GFL
Möjlighet att hitta nästa steg i karriären via karrärväxling

Formell kompetens

Krav
B-körkort
God svenska
Arbetstider är 07-16 men du ska även kunna arbeta kväller och helger vid undantags tillfälle utifrån kunders behov

Merit
Stor merit verkstadsteknisk bakgrund
Erfarenhet inom verkstadsindustri
Truckkort
God engelska

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en verkstadsbakgrund eller erfarenhet från att arbeta i verkstad. Har du truckkort är det en merit då en del truckkörning kan förekomma främst motvikttruck.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs på personlig lämplighet då vi för kunds räkning söker en driven person som är hungrig att lära sig mer om verkstadsarbete och samtidigt har förmågan att se saker ur ett nytt perspektiv. Eftersom arbetet är tillsammans med dina kollegor är det viktigt att du är en lagspelare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tullinge
Heltid med tillsvidareanställning på sikt

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Botkyrka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.