Verksamhetsutvecklare inom underhåll

Om jobbet

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe.

Nu söker vi en konsult inom underhåll till enheten Asset Management med placering i Stockholm.

Midroc Asset Management

Vår vision är att bidra till en bättre värld. Vår del för att nå detta mål är att hjälpa våra kunder att höja tillgängligheten samtidigt som vi sänker kostnaderna.

Vi kan även hjälpa kunden att få bättre kontroll över sin anläggning och därmed skapa en säker arbetsplats där alla är informerade om vad, när och hur underhåll ska ske. Detta innefattar även information om vem som ska utföra underhållet och kostnaden för detta.

Vi ser helheten mellan Teknik, Ekonomi och IT, vilket är något som våra kunder värdesätter hos oss.

Vi utvecklar och förbättrar bland annat arbetsprocesserna, det förebyggande underhållsprogrammet, tillståndsbaserat underhåll, anläggningsregistret, reservdelsförsörjningen, nyttjandet av underhållssystemet och andra IT verktyg som verksamheten använder sig av.

Våra konsulter kan under perioder även komma att stötta kunden genom att delta i kundorganisationen i roller som tillexempel underhållsingenjör, underhållsledare, underhållssamordnare, underhållschef, och beredare.

Vi arbetar med företag inom bland annat stålindustrin, läkemedelsindustrin, gruvnäringen, kärnkraften, kraftvärmeverken och pappersindustrin.

Kvalifikationer

Du är troligtvis högskoleingenjör eller har likvärdig arbetslivserfarenhet. Du är analytisk, strukturerad, punktlig och noggrann. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Arbetslivserfarenhet såväl som teoretiska kunskaper inom underhåll är mycket meriterande. Även tidigare konsulterfarenhet är meriterande. Har du arbetat med underhållssystem så som Maximo, IFS, SAP eller något annat etablerat system på marknaden anses även detta vara meriterande. Resor kan förekomma under både kortare och längre perioder varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:
  • En fantastisk arbetsplats; Midroc utsågs år 2015 till den 8:e Bästa Arbetsgivaren i Universum och bästa arbetsgivare inom industriföretag
  • Spännande och utvecklande uppdrag där du får möjligheten att arbeta med branschledande kunder såväl på nationell som på internationell nivå
  • Trevliga och kompetenta kollegor; vi arbetar professionellt med att lösa projektfrågor via samarbete och nätverkande inom koncernen. Vi tar jobbet på allvar men har det också mycket trevligt tillsammans
  • En jämställd arbetsplats; via vårt nätverk Q-roc arbetar vi ständigt för att främja ett jämställt arbetsklimat
  • Ypperliga möjligheter till personlig och karriäristisk utveckling; vi arbetar med kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Ytterligare utveckling; via Midroc Business School ger vi våra medarbetare möjligheter att utvecklas i sin personlighet och yrkesroll. För tillfället ligger fokus på ledar- och projektledarprogram
  • En effektiv introduktion; vi har utvecklade program för att på bästa sätt välkomna alla nyanställda och sätta dem in i våra projekt
  • Goda villkor; eftersom vi sätter medarbetarna i centrum är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor och förmåner vilket inkluderar bra pensionsavsättning, friskvård, senaste tekniken inom telefoni, datorer och mjukvaror
Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3300 medarbetare och under 2015 omsatte vi 5,8 miljarder kronor.

Om företaget

Midroc Project Management är ett konsultföretag som utvecklar och utför projekt för industri-, energi- och byggsektorn, både i Sverige och utomlands. Bolaget har ca 120 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lysekil. Midroc Project Management AB är ett av Midrocbolagen i Midroc Europe.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var