Verksamhetschef till Care Team

Om jobbet

Vi söker en verksamhetschef till Care Team! Är du utbildad sjukgymnast och är intresserad av att vara chef över rehabgruppen i Stockholm? Läs mer här!

Vill du arbeta med personal- och HR-frågor på framgångsrikt bolag som utvecklar rehabilitering inom äldrevården? Är du utbildad sjukgymnast och vill utvecklas som chef? Ansök till Care Team!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du få chansen att bli en del av ett företag med stora ambitioner inom rehabilitering och utveckling av vården. Du kommer vara en del av en platt och prestigelös organisation, i en roll som erbjuder mycket frihet under ansvar. Care Team strävar efter en långsiktighet och hög kvalitet, vilket erbjudande du kommer få vara med och förbättra.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som verksamhetschef på Care Team kommer du vara chef över en rehabgrupp som består av 14 stycken sjukgymnaster och arbetsterapeuter. De är dagligen ute hos kunder, både privata och kommunala aktörer, och hjälper patienter i deras rehabilitering.

I din roll kommer du att:
  • Leda gruppen i rätt riktning och utveckla verksamheten (ex vidareutbildingar)
  • Hålla i medarbetarsamtal och coacha teamet
  • Ha ekonomiskt ansvar i form av b la budgetering
  • Anställa nya sjukgymnaster och arbetsterapeuter
  • Knyta affärskontakter och sälja Care Teams erbjudande
  • Rapportera och strukturera upp arbetet tillsammans med de andra verksamhetscheferna
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som verksamhetschef kommer du leda ett team på totalt 14 sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Care Team består av två andra team, som båda arbetar med ambulerande sjuksköterskor. Kontoret ligger på Kungsholmen i Stockholm, men stora möjligheter till flexibilitet finns. Jobbet kan innebära resor till annan ort. De anställda på Care Team arbetar 37,5 timmar/vecka. Start sker efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som verksamhetschef på Care Team ser vi att du har ett stort intresse för personal, HR och ledarskap. Du är i grunden sjukgymnast och har du dessutom utbildat dig specifikt inom ergonomi är det ett stort plus. Det är meriterande om du har arbetat som chef tidigare, men det är inget krav.

Då rollen innefattar en stor portion affärsutveckling ser vi att du har ett driv inom försäljning. Du kommer leda ett team, vilket förusätter att du gillar att motivera och coacha andra samt är duktig på att bygga relationer, både internt och externt.

Då Care Teams kunder befinner sig runt hela Stockholm ser vi att du har körkort.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Julia Wengse, 0768 72 57 77

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.