Verksamhetsarkitekt Ekonomi till Cabonline Group AB, Stockholm

Cabonline · Ekonomi · 29 jan

Om jobbet

Cabonline Group som består av flera kända varumärken inom taxibranschen behöver rekrytera en verksamhetsarkitekt till ekonomiavdelningen till huvudkontoret i Stockholm. Medarbetaren som söks ska ansvara för utveckling och förvaltning av bolagets ekonomirelaterade system. Då företaget är i en förändrings- och tillväxtfasfas är behovet av vidareutveckling av både processer och IT-stöd är stort. Du kommer att vara en nyckelspelare i arbetet med att skapa förutsättningar och rutiner för ett bra och effektivt arbetssätt inom ekonomifunktionen. Du rapporterar till företagets CFO och tjänsten kommer att vara placerad i centrala Stockholm dit Cabonline flyttar i augusti 2016.

Huvudsakliga ansvarsområde
  • Övergripande förvaltnings- och utvecklingsansvar för ekonomi-, konsoliderings- och planeringssystem
  • Ansvara för en övergripande systemarkitektur för ekonomirelaterade system
  • Kravställare gentemot systemleverantören
  • Fastställa och implementera rutiner och utveckla arbetssätt i systemen
  • Agera länk mellan ekonomiavdelningen och IT
  • Utbildning av användare
  • Specialistsupport mot användare
  • Systemintegration mellan ekonomisystem och övriga system
  • Driva, följa upp och utvärdera förändrings- och utvecklingsarbete


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen inom systemvetenskap, som civilingenjör eller som civilekonom samt har god inblick i ekonomifunktionens processer. Du bör ha mycket goda kunskaper inom projektledning och kartläggning av processer samt god erfarenhet system- och redovisningsfrågor. Har du tidigare erfarenheter från implementering av koncernkonsoliderings-, budgeterings- eller rapporteringssystem ses det som mycket meriterande. Din generella IT-kompetens är hög och har du kunskaper inom SQL är det starkt meriterande. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är pedagogisk, analytisk, initiativrik och prestigelös. Rollen kräver att du är en problemlösare med förmåga att överblicka helheter såväl som detaljer.

Placeringsort: Stockholm

Om Cabonline Group AB

Cabonline Group (ex Fågelviksgruppen) grundades 1989 och är en av Europas ledande teknik och serviceleverantör till taxibranschen. I Sverige och Norge är ca 3.500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7.000 fordon under olika varumärken, bl.a. Taxi Kurir, Taxi 020, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Sverigetaxi.

Taxiägarna får genom Cabonline attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter ca 5MDR SEK och utför drygt 20 miljoner resor per år.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Cabonline med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Magnus Åberg på 070-981 77 51. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 augusti 2016. Under högsommaren kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att svara på frågor kring tjänsten eller ge personlig återkoppling på din ansökan. Skulle du ha några frågor eller problem med att skicka in dina ansökningshandlingar så kan du ringa oss på 08-616 99 60.

Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Architect, System architect, Finance archtect, System analyst, Analyst, IT-analyst, System specialist, Super-User, Super user, Finance administrator, Finance developer, Developer, Integration, Accountant, Financial accountant, Financial controller, Finance control, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, junior redovisningsekonom, jr. redovisningsekonom, redovisare, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, finansiell controller, systemekonom, IT ekonom, IT-ekonom, IT-controller, systemadministratör, systemansvarig, integration, integrations specialist
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget