Ventilationsmontör

Om jobbet

Flexibel Luftbehandling söker ventilationsmontörer!

Vi har jobbat med ventilation sedan 1985. Vi bygger, förbättrar och utför service på ventilationsanläggningar i stora och små fastigheter. Vi sitter i fräscha nyrenoverade lokaler i Årsta.

Idag är vi totalt 18 anställda som arbetar med både stora och små entreprenader. Vi bygger nytt, bygger om och förvaltar befintliga ventilationsanläggningar. Att utföra vårt jobb med kvalitet och enligt tidplan är en självklarhet för oss. Vi är lyhörda mot våra kunders önskemål och ser till att avsluta entreprenader med ett resultat där våra kunder är nöjda och deras förväntningar är uppfyllda.

Vi söker nu 1 ventilationsmontör som vill vara med i vår fortsatta utveckling.

Ni skall stimuleras av omväxlande arbetsuppgifter med stor självständighet och utrymme för egna initiativ till vår verksamhet i Årsta, Stockholm.

Som ventilationsmontör kommer arbetsuppgifterna ha ett brett spectra. Det kan bland annat att innebära montering av ventilationskanaler, ventilationsaggregat, don och spisfläktar. Att självständigt kunna mängda och måtta från ritningar. Våra kunder är t.ex fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, allmännyttan m.fl.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet som ventilationsmontör inom ROT. Du bör kunna jobba självständigt likaväl som i grupp, ta egna initiativ samt ha drivkraft att själv ta fram de instruktioner m.m. som behövs för att utföra arbetet. Vidare har du lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och noggrann med kvalitén i arbetet du gör. Vi värdesätter också en positiv inställning och god social kompetens.

Vi tror att du är mellan 25-40 år.

Ett krav är svenska i tal och skrift och allmän datorkunskap.

B-körkort erfordras.

Heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig en anställning i ett stabilt företag med trevliga kollegor och
högt i tak. Vi erbjuder bra villkor och frihet under ansvar. Förmåner i tjänsten är handdator/ mobil, friskvårdsbidrag och möjlighet till utbildning och kurser.

Arbetstiden är Måndag till torsdag 7-16 och fredag 7-13:30
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Mejla eller ring Bengt Tedebo, 08-519 318 11

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Vi har jobbat med ventilation sedan 1985. Vi bygger, förbättrar och utför service på ventilationsanläggningar i stora och små fastigheter. Vi sitter i fräscha nyrenoverade lokaler i Årsta.

Idag är vi totalt 17 anställda som arbetar med både stora och små entreprenader. Vi bygger nytt, bygger om och förvaltar befintliga ventilationsanläggningar. Att utföra vårt jobb med kvalitet och enligt tidplan är en självklarhet för oss. Vi är lyhörda mot våra kunders önskemål och ser till att avsluta entreprenader med ett resultat där våra kunder är nöjda och deras förväntningar är uppfyllda.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var