VD-assistent till PostNord Strålfors Group

Om jobbet

Till PostNord Strålfors Group söker vi en erfaren VD-assistent. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader via Wise Professionals men för rätt person finns möjlighet till anställning hos PostNord Strålfors. Start för tjänsten är omgående och placering är i PostNords nya fräscha lokaler i Solna.

Ditt uppdrag

I rollen som VD-assistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera VD för PostNord Strålfors Group. I det ingår att ansvara för hennes planering och kalender samt bistå vid planering av möten, konferenser och aktiviteter. Du kommer även att boka resor, granska, godkänna och attestera inköp, reseräkningar och fakturor. Då VD arbetar nära CFO kommer du även att behöva ge visst administrativ support till honom.

Det är viktigt att du är självgående, proaktiv och har hög integritet då du kommer att förbereda och hantera dokumentation med hög sekretess, till styrelse, ledningsgrupper och andra interna/externa mottagare. Du kommer vara lite av gatekeeper för VD. Då du ansvarar för att de som vill komma i kontakt med VD får möjlighet att träffa henne men vi räknar med att du även kommer att lösa vissa ärenden utifrån kunskap om chefens prioriteringsbehov samt att du vidarebefordrar ärenden till rätt person eller funktion.

Din bakgrund

Det kommer ställas höga krav på att du är driven och strukturerad. Vi förväntar oss att du är en person med integritet och med förmåga att arbeta självständigt.

Du har en förmåga att se helheten och att kan prioritera. Vi söker dig som trivs med ett högt tempo och kan hantera och prioritera varierande uppgifter. Du är lyhörd och noggrann och kan vid behov driva ditt eget arbete på ett proaktivt sätt. Du är kommunikativ och serviceinriktad i ditt sätt att skapa och vårda långsiktiga relationer

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, goda kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av att arbete med Powerpoint. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i olika applikationer såsom CRM, Agda, Opto etc. Meriterande är om du har eftergymnasialutbildning med inriktning inom till exempel språk, och administration. Vi förväntar oss att du har minst fem års erfarenhet som assistent eller likvärdig roll. Då rollen innefattar korrekturläsning av svensk- och engelskspråkigt material ska du ha goda kunskaper i både engelska och svenska.

Om Post Nord

PostNord Strålfors, som ingår i PostNord AB, är ett IT-fokuserat Business-to-Business bolag. Vi utvecklar och erbjuder kommunikationslösningar som ger företag med många kunder helt nya möjligheter för mer personliga och starkare kundrelationer. Med vetskapen om att allt kommunicerar, gör vi det möjligt för alla delar i ett företag att samverka och tala samma språk - kundens språk. När vi kommunicerar och fokuserar på mottagaren ger det alltid resultat oavsett om det är gjort genom logistiklösningar, direktreklam, fakturor, webben, telemarketing, kundtjänst, följesedlar - fysiskt eller elektroniskt. PostNord Strålfors gör det möjligt.

Vi omsätter 2,4 miljarder SEK och har verksamhet i de nordiska länderna, Norge, Finland, Danmark samt i Sverige. Där vi har verksamhet på fyra siter; Ljungby, Solna, Alingsås och Tandsbyn. Totalt är vi ca 750 personer.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Marie Bodén (marie.boden@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget