VD-assistent till Navigate Consulting

Om jobbet

Navigate Consulting söker nu en VD-assistent. Är du en duktig administratör som är organiserad och vill arbeta på en attraktiv arbetsplats där stort fokus läggs på en fartfylld, rolig och dynamisk arbetsmiljö så har du här chansen. Ansökningarna gås igenom löpande så skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Navigate Consultings räkning en VD-assistent för start efter årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Navigate Consultings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Navigate Consulting.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent kommer du att stötta VD och VVD med en stor bredd av arbetsuppgifter. Du kommer bland annat hantera bokningar av resor, konferensbokningar och administrera boende för konsulter som reser till Stockholm/Sverige. Du kommer med andra ord ha en hel del bollar i luften och utöver redan nämnda arbetsuppgifter kommer du att arbeta med att :
  • Ta emot besökare som kommer till kontoret
  • Vara stöd vid sammanställning av konsulters tidrapportering
  • Ordna inför lunchmöten, personalmöten, fika etc
  • Beställa och fylla på kontorsmaterial
  • Vara stöd i leverantörskontakter
Tjänsten passar dig som har arbetat i en likande tjänst tidigare, har god struktureringsförmåga, är flexibel och trivs i en assisterande roll. Navigate Consulting präglas av en öppen arbetsmiljö där mycket fokus läggs på teambuildning-aktiviteter såsom löpevents, konferensresor och andra aktiviteter. De arbetar aktivt med sin personal och ser mycket långsiktigt på sina samarbeten.

Vi söker dig som
  • Har arbetat i en liknande roll 1-2 år, där du haft en stöttande funktion
  • Vid den här tjänsten ställer vi inte krav på eftergymnasial utbildning, det är dock mycket meriterande
  • Har goda svenska- och engelska kunskaper då du dagligen kommer ha kontakt med svensk- och engelsktalande kollegor samt kunder
Som person är du prestigelös och ansvarstagande. Du trivs i en assisterande roll och hugger gärna tag där det behövs. Du har ett strukturerat och självgående arbetssätt samtidigt som du tycker att det är spännande att arbeta i en miljö som kontinuerligt förändras och utvecklas. För att lyckas i rollen som VD-assistent tror vi att du har lätt för att samarbeta med andra. Vidare arbetar du bra mot deadlines. VD och VVD kan tryggt lita på att du gör de arbetsuppgifter som ligger på ditt bord.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på snt03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Navigate Consulting är ett oberoende konsultföretag som arbetar med tjänster och produkter kring affärssystem. Med deras breda erfarenhet inom området kan de erbjuda kompetens inom en rad områden vid upphandling, implementation och utveckling av affärssystem. De har ett gediget kunnande inom hela processen vid införande och vidareutveckling av moderna ERP-system. Navigate Consultings samlade erfarenheter gör att de täcker de frågeställningar som en systemägare dagligen ställs inför.