Växeltelefonist sökes till ett utav Sveriges största försäkringsbolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du serviceminded och vill testa på att arbeta på stort försäkringsbolag? Har du tidigare erfarenhet av att använda telefonen som arbetsverktyg? Då har jobbet för dig!
Nu söker vi för kund räkning en växeltelefonist. Vår kund som är ett av Sveriges största försäkringsbolag och har sitt kontor i centrala Stockholm. I rollen kommer du i första hand att hjälpa företagets kunder över telefon genom att svara på frågor, hänvisa och passa samtal mellan olika avdelningar inom företaget. Som växeltelefonist kommer du att arbeta ihop med ett trevligt team som hjälper och stöttar varandra.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå under minst fyra veckor med chans till förlängning. Arbetspassen är förlagda till vardagar och du kommer gå på rullande schema med arbetstider som tidigast börjar 07.30 och senast slutar 17.00.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har telefonvana och har använt telefon som arbetsverktyg i tidigare jobb. Vidare är du en teamplayer som tycker om att ge bra service. Har du tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen anses det mycket meriterande, likaså om du har tidigare erfarenhet av större internationella företag. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du är socialt utåtriktad, serviceminded och flexibel. Framförallt vill vi att du är engagerad och vill lära dig samt utvecklas i din roll. Tidvis bedrivs arbetet i ett högt tempo vilket kräver stresstålighet samt god samarbetsförmåga. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och det är meriterande om du förstår norska och danska. Vi erbjuder ett varierande arbete i en omväxlande arbetsmiljö, där kunden står i centrum och där du får chans att utvecklas som person. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!