Växande företag söker juniora supporttekniker!

Poolia IT · Data & IT · 10 dec

Om jobbet

Är du en person som brinner för att ge högklassig service? Vill du utvecklas inom IT-branchen och bredda dina kunskaper? Isåfall kan detta vara ett uppdrag för dig,
Vi förstärker just nu vårt supportteam hos en av våra största kunder. I rollen som helpdesk-tekniker får du chansen att arbeta med härliga medarbetare som skapar nöjda användare världen över.

Ta chansen att bli en del av en spännande och utmanande helpdesk som kommer att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden!
Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som helpdesk-tekniker blir du en del i det globala support-teamet som arbetar 24/7. Arbetet är uppdelat i 2-skift i Sverige och ett skifte i Hongkong, vilket innebär att man hanterar stödet från Sverige under 07: 00-01: 00 (sommartid) och 07: 00-00: 00 (vintertid) vardagar och helger, alla dagar!

Vi ser att du som söker är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT / supportorganisation. Du måste ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska. Framför allt ha en positiv och hjälpsam attityd!

Utbildning/erfarenhet

Som person ser vi att du är ambitiös, konkurrenskraftig, ödmjuk och kommunikativ. Du söker ständigt efter möjligheter att förbättra saker och ting. Du värdesätter eget ansvar, högt tempo, lagarbete och rak kommunikation. Du trivs med att arbeta i en global roll, med många olika kontakter.

Dina färdigheter
  • 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda muntliga och skriftliga kunskaper i både svenska och engelska
  • God kännedom om att stödja datorer som kör Windows 7
  • Kunskap om administration i Active Directory, t.ex. användare, datorer, säkerhetsgrupper och distributionslistor
  • Kunskap om ansökningarna ingår i 2010/13-sviter Microsoft Office
  • Kunskap om ITIL-processer, särskilt Incident Management processen
Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.